""
""

Željko Brkić napustio Italiju, juri plasman u Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.07.16. | 17:53

Srpski golman na lekarskim pregledima

Pet godina je bilo dovoljno, Željko Brkić je posle pola decenije napustio Apenine. Srpski golman se iz Italije seli u Grčku. PAOK iz Soluna je naredna destinacija bivšeg kapitena Vojvoidine.

Izabrane vesti

Brkić je već doputovao u grčku luku kako bi precizirao sve detalje ugovora i ostalo je još da prođe lekarske preglede kako bi i zvanično bio predstavljen kao novi član solunskih crno-belih. Tamo će ga trenirati Vladimir Ivić.

Detalji ugovora nisu još poznati, ali se navodi da nije u pitanju pozajmica i da će PAOK otkupiti Brkića od Udinezea. S obzirom da je srpski golman imao još godinu dana ugovora, ovo je bila poslednja prilika za Udineze da nešto zaradi njegovom prodajom.

Srpski golman je došao u Udine 2011. godine iz Vojvodine, prvu sezonu je proveo na pozajmici u Sijeni, potom je jednu godinu bio standardan na golu Zebreti da bi nakon toga usledile pozajmice u Kaljari i Karpi gde nije imao zapažen učinak.

Grčki mediji najavljuju da je PAOK doveo Brkića kao prvog golmana za narednu szeonu i jednog od aduta u pokušaju da se plasira kroz kvalifikacije u Ligu šampiona.

(FOTO: Action images)


tagovi

Željko BrkićUdinezeSerija APAOKmeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016ItalijaGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara