""
""

Zenga se izvinjavao navijačima: Ne krivite igrače, ovo je samo moja krivica! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.07.15. | 23:17

"Pobedićemo u revanšu 4:0", poručio prvi čovek Masimo Ferero

Rapsodija Vojvodine i propast Sampdorije! Tako se u nekoliko reči mogu opisati događaji iz Torina posle magične igre pulena Zlatomira Zagorčića u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Dok su malobrojni navijači Voše u transu slavili najveću klupsku pobedu u novijoj istoriji, pristalice Sampe imale su šta da poruče „raskomadanim“ fudbalerima Valtera Zenge, ali i samom legendarnom golmanu, koji je pokunjeno prišao tribini sa najvatrenijim pristalicama na zaslužene „packe“. 

Izabrane vesti

Međutim, Zenga nije dozvolio da potpuno izgubi već pregaženo dostojanstvo, već je pokušao da smiri uzavrele strasti na torinskom Olimpiku. Otišao je i korak dalje, pa je hrabro kompletnu krivicu svalio na sebe.
"Ovo je moja krivica, izvinjavam se", bile su reči Valtera Zenge, posle kojih je usledio duboki naklon prema tribini. 
"Oni, igrači, oni nisu ništa krivi, za sve ovo sam samo ja kriv", dodao je Zenga, koji je prihvatio sve uvrede upućene na njegov, ali i račun igrača, koji su se brzo uputili ka svlačionici. 

Ubrzo nakon što je utakmica završena, na teren je sišao i prvi čovek Sampdorije Masimo Ferero, koji je rezigniranim navijačima uputio samo jednu poruku:
"Pobedićemo u revanšu 4:0", bile se Fererove reči, dok tifozi nisu delovali kao da ih je kontroverzni biznismen ubedio u to što priča...


tagovi

FK VojvodinaValter ZengaSampdorijaMasimo FereroLiga EvropeItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara