""
""

Zenit bi za Jasina Braimija mogao da plati 35.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.16. | 13:53

Odličan posao Porta koji je 2014. doveo Jasina Braimija za 6,5 miliona evra, mogao bi da se isplati ukoliko se poodmakli pregovori sa Zenitom iz Sankt Petersburga krunišu četvorogodišnjim ugovorom

Jasin Braimi bi mogao da postane zlatna koka, jer je već sada jasno da će biti jedna od najbolja investicija Porta. A bilo ih je mnogo. Zmajevi su Alžirca 2014. iz Granade doveli za 6.500.000 evra. Dve godine kasnije, njegova kopačka vredi 35.000.000 evra, a po svemu sudeći ima ko i da je plati.

Izabrane vesti

Ruski Zenit je zagrizao, a u opticaju je ugovor na četiri sezone, uz klauzulu produženja za još jednu godinu ukoliko se sa tim slože obe strane.

Napadaču Porta naglo je počela da raste cena na tržištu nakon što se proslavio na Mundijalu u Brazilu. On je popularne Pustinjske lisice uspeo da dovede do osmine finala Svetskog prvenstva. I ne samo to, te 2014. godine Braimi je proglašen za najboljeg igrača Afrike u tradicionalnom izboru najboljih sportista koga organizuje BBC.

Koliko je Jasin Braimi poželjan igrač, govori podatak da se njegovo ime spominjalo i kao interesantno pojačanje za Čelzi i Borusiju iz Dortmunda. Kako sada stvari stoje on će se uputiti put Rusije kao izgrađeno ime, ali i zlatno slovo u kalendaru za 2014. godinu kada je njegov transfer u Porto uvršćen u deset najinteresantnijih i najisplativijih poslova u sezoni.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaPortoJasin Braimi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara