""
""

Zenit tera Kokorina zbog bančenja po noćnim klubovima! U redu stoje Sporting i Šalke

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.07.16. | 19:00

Ruski reprezentativac blizu da ode iz Sankt Peterburga

Ni šest meseci nije prošlo od dana kada je Aleksandar Kokorin dres moskovskog Dinama zamenio opremom Zenita iz Sankt Peterburga, a ruski reprezentativac već bi mogao ponovo da menja sredinu.

Izabrane vesti

Ovog puta 25-godišnji krilni napadač moraće klub da napusti zbog skandala koji je izazvao neposredno pošto je ruska reprezentacija ispala sa Prvenstva Evrope. Naime, Kokorin se nedugo pošto su Baćuške eliminisane otišao u jedan noćni klub u Monte Karlu, gde je celu noć lumpovao i svima naručivao skupe boce šampanjca, a šuška se i da je iznajmljivao „prijateljice noći“.

PROČITAJTE SVE VESTI SA TRANSFER PIJACE

Zbog takvog ponašanja u Zenitu su zgroženi i žele da ga se reše u što kraćem roku.

Kokorin je ekspresno postao meta lisabonskog Sportinga i Šalkea, koji se prema informacijama ruske Izvestije utrkuju za njegov potpis. Klub iz Gelzenkirhena uzda se u to da će Kokorina dobiti za male pare i to preko veze, pošto je ruski naftni gigant Gasprom vlasnik Zenita, a kontroliše i situaciju u Šalkeu. Međutim, ugledni portugalski agent Paulo Barbosa, inače dobar prijatelj generalnog direktora Zenita Maksima Mitrofanova, ponudio je klubu opciju da Kokorina odvede u Sporting. Zenit sada razmatra dve opcije, a pitanje je da li će Rus imati pravo glasa u ovoj priči, pre svega zbog neprimerenog ponašanja.

Kokorin je u protekloj polusezoni odigrao ukupno 14 utakmica za Zenit i postigao je tri pogotka, a takođe je zbog pravljenja problema odigrao i jedan meč za B tim, kao vid kazne.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sporting LisabonRusijaPremijer ligaPortugalNemackaletnji prelazni rok 2016EvropaAleksandar Kokorin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara