""
""

ŽESTOK NAVIJAČKI OBRAČUN: Masovna tuča Delija i Forsa u Kragujevcu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.07.13. | 09:10

Jedan mladić zadobio ozbiljne povrede glave i zbrinut je u Urgentnom centru, više desetina lica lakše povređeno u sukobima nastalim kad su pristalice Rada sačekale fanove Zvezde po povratku iz Beograda

Žestok obračun protekle noći imali su navijači Crvene zvezde i Rada u – Kragujevcu! Prema informacijama sa lica mesta, tuča dve navijačke grupe počela je pola sata iza ponoći i trajala narednih sat i po, na čak tri lokacije u najvećem gradu Šumadije.

U žestokom sukobima Delija i Junajted forsa jedan mladić je zadobio ozbiljne povrede glave i prevezen je u Urgentni centar, dok je više desetina lica lakše povređeno. Incidenti su nastali pošto su se pristalice crveno-belih vratili iz Beograda, gde su bodrili svoj tim u pobedi nad IB Vestmanejom, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Grupu Delija su u Kragujevcu čekali navijači Rada posle čega je počela masovna tuča.

Inače, za vreme utakmice na Marakani nisu zabeleženi incidenti, međutim, po završetku susreta policija je privela pet osoba (među njima i jednu maloletnu) zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdadelijejunajted forsnavijački nerediRadSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara