"Žigić"
"Žigić"

Žigić odlazi iz Birmingema, gde će završiti?

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.01.14. | 08:58

"Biram sastav koji smatram da će dobro igrati. Ne po tome koliko ima godina ili koliko zarađuje", rekao je menadžer Li Klark pošto je po drugi put izostavio Žigića iz protokola

ŽigićNikola Žigić nalazi se na pragu odlaska iz Birmingema! Do kraja prelaznog roka ostalo je nešto više od 24 sata i samo je pitanje gde će nastaviti karijeru. To što je trener Plavaca Li Klark i drugi put zaredom izostavio srpskog gorostasa iz protokola za meč izazvalo je sumnju kod engleskih medija. U klubu verovatno ne žele da rizikuju povredu igrača, koji ih košta čak 60.000 funti nedeljno, pošto postoji mogućnost da pronađe drugu sredinu.
„Fudbalski razlozi. Totalno! Sto odsto. Nema nikakve druge pozadine“, obrazložio je odluku Li Klark i nastavio.
„Biram sastav koji smatram da će dobro igrati. Ne po tome koliko ima godina ili koliko zarađuje. Zašto ne pitate što nisu igrali Šini ili Eliot? Uvek pitate za Žigića. Zato što najviše zarađuje? Da li treba da se rukovodite finansijama prilikom sastavljanja tima? Da li 11 najplaćenijih treba da igra? Onda vam ne treba menadžer“.

Pre neki dana Vest Hem se pominjao kao mogući novi klub Žigića, ali u međuvremenu su Čekićari doveli Marka Borijera iz Rome. 

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Zima 2014EvropaEngleskaČempionšipBirmingemNikola Žigić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara