""
""

Zimska pijaca na Marakani, glasine i činjenice: Milića čeka zaoštren plajvaz! Ugo - posao vredan 2.000.000; Ko je Žoao Paulo? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.12.16. | 09:44

Navijači Crvene zvezde zvezde kao na iglama čekaju svaku vest iz Ljutice Bogdana...

Iz dana u dan nižu se nova i stara imena koja se dovode u vezu sa Crvenom zvezdom! Uobičajeno kada je ovo doba godine u pitanju... Juče je u centru pažnje bilo potencijalno pojačanje u defanzivnoj liniji (Boban Jović iz Visle iz Krakova), a danas su na meniju promene u navali.

Sportski žurnal piše o željama i planovima Uga Vijeire, odnosno o dvojici mogućih zamena za Portugalca. 

Izabrane vesti

Pa da krenemo od Uga. Kao što je od ranije poznato iskusni napadač odbio je Japance - precizno Jokohamu, jer želi veću zaradu koju bi mu omogućio transfer u Kinu. Ta opcija više odgovara i Zvezdi. Trenutno je aktuelna Teda, koju vodi portugalski stručnjak Haime Pašeko. Taj klub navodno ne bi imao problem da plati i do 1.000.000 evra obeštećenja, a isto toliko mogao bi da odvoji i za platu igrača. Kada bi se taj posao realizovao sve tri strane bile bi prezadovoljne. Ipak, postiji jedna mala začkoljica: Teda ima previše para i želi zvučna pojačanja iz Evrope, pa je na Pašeku sada da ubedi gazde kako je Vijeira pravo rešenje, a ne neka istrošena superzvezda iz liga petice.  

Gde će Portugalac nastaviti karijeru i dalje nije poznato. Izvesno je samo da na proleće neće nositi dres Crvene zvezde. 

Zvezdina zamena za Petkovića je reprezentativac Slovenije? (VIDEO)

Zbog toga, srpski šampion mora brzo da dela i obezbedi adekvatnu zamenu. Žurnal navodi da je ugovor za Nemanju Milića iz Spartaka pripremljen, da je sve dogovoreno i sa Subotičanima i sa samim fudbalerom, te da bi posao u najskorije vreme trebalo da bude ozvaničen. Takođe, aktuelna je i opcija s inostranim napadačem.

Isti izvor tvrdi da je na radaru srpskog šampiona iskusni Brazilac Žoao Paolo (28) iz Boteva. Statistički pogled na učinak ovog momka ukazuje da je reč o pravom golgeteru. On se odlično snašao u Bugarskoj i na 19 utakmica u prvenstvu zatresao mrežu 12 puta. Opet, treba imati na umu kvalitativni nivo tog takmičenja...

Vujaklija potpisao za Zvezdu! (VIDEO)

Žoao Paolo najveći deo karijere proveo je u trećeligaškim i drugoligaškim brazilskim klubovima. Pre dolaska u komšiluk pečalbarsku avanturu imao je u Južnoj Koreji od 2011. do 2013.

Bugarski mediji donose informaciju da je Žoao Paulo trenutno bliži tamošnjem šampionu Ludogorecu. Ugovor međutim još nije potpisan, pa se konstatuje da Zvezda i dalje ima određene šanse...


tagovi

Žoao PauloUgo VijeiraSuperligaSrbijaNemanja MilićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara