""
""

Žiruova žena dovodi Mitrovića u Arsenal?!

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.03.14. | 18:43

Zbog famoznih seks sakndala, supruga je napadaču Tobdžija postavila ultimatum da se preseli u domovinu, a Srbin iz Anderlehta bi mogao da uskoči na njegovo mesto

Raskalašan ljubavni život Arsenalovog napadača Olivijea Žiru bi mogao ozbiljno da mu promeni karijeru. Posle dva vezana seks skandala u kojima je uhvaćen kako vara suprugu Dženifer, Žiru je postao meta broj jedan za ostrvske tabloide. On se kasnije javno izvinio supruzi, klubu i navijačima, ali...

Izabrane vesti

Dok u Arsenalu polako pada u zaborav njegova preljuba, supruga francuskog reprezentativca nije ni oprostila, ni zaboravila blamažu koju joj je on priredio. Dženifer je posle afere njenog supruga ugasila i Tviter nalog jer se osećala osramoćenom. Dugo je vagala šta da uradi i na kraju je pred Žirua postavila ultimatum: Ili se vraćamo u Francusku ili se razvodimo.

Žiru je očajan u nameri da spasi brak, svestan je da je napravio glupost i sada će morati da se žrtvuje ako želi da ostane u bračnoj zajednici sa Dženifer. On je pre neko veče u Londonu primećen u društvu Mazija Ozkana, jednog od najpoznatijih fudbalskih menadžera na svetu o čemu svedoči i nadimak „Super Agent“. Žiru je pre Arsenala igrao za Monpelje, ali povratak u taj klub ne dolazi u obzir. Spekuliše se da bi mogao da pojača Monako koji će narednog leta sigurno tražiti pojačanje u napadu, s obzirom da se ne zna da li zadržati Radamela Falkaa i Dimitra Berbatova.

U tom slučaju, Venger ostaje bez svoj prve napadačke opcije, a dovođenje golgetera je bio primarni zadatak stratega Tobdžija. Čak i dok je Žiru bio tu. Pominje se pet kandidata koji bi mogli da zamene Žirua, a ne bi bilo čudno ni da dvojica od njih dođu u isto vreme. U pitanju su Alvaro Morata (Real Madrid), Aleksandar Mitrović (Arsenal), Loik Remi (Njukasl), Josip Drmić (Nirnberg) i Pako Alkaser (Valensija).

Da podsetimo, Mitrović je početkom prošlog juna bio blizu prelaska u Arsenal, a italijanski Skaj Sport je čak objavio da su pregovori u završnoj fazi. Venger, poznat kao lovac na mlade i talentovane fudbalere nije propustio da snimi potencijal Srbina i ozbiljno je razmišljao o njegovom dovođenju, ali je Anderleht bio konkretniji. Mitrović i u Belgiji igra odlično, a zbog često neutemeljenih kritika belgijske javnosti, verovatno bi rado pobegao iz Brisela posle samo godinu dana.

I Alvaro Morata je Vengerova velika želja. Real je odbijao da proda Moratu u prethodna dva prelazna roka, ali s obzirom da mladi Španac ne može da se izbori za veću minutažu, možda je vreme da prihvati ponudu Arsenala. Loik Remi je takođe bio na skeneru Arsenalovog trenera. Iznenađenja su Josip Drmić iz Nirnberga koji je zablistao ove sezone i Pako Alkaser koji je skrenuo pažnju na sebe igrama u Valensiju. Njih dvojica su jeftinije varijante.

(FOTO: Action images/Twitter)


tagovi

Župiler Pro ligaPremijer ligaPako AlkaserJosip DrmićOlivije ŽiruLoik RemiEvropaEngleskaBelgijaAnderlehtAlvaro MorataAleksandar MitrovićArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara