""
""

Živadinović: Poledica manipuliše i obmanjuje

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.02.17. | 17:46

„On zapravo radi protiv fudbala, jer nas uskoro očekuje važan duel u Gruziji“, dodao je nekadašnji selektor naše zemlje

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica izneo je danas optužbe na račun Fudbalskog saveza Srbije teške materijalne situacije u kojoj se nalaze igrači Superlige.

On je pomenuo da bi uskoro mogao da započne štrajk igrača našeg elitong ranga, uz dodatak da očekuje podršku i članova A selekcija.Tim povodom oglasio se Milan Živadinović, bivši selektor naše zemlje.
Problemi o kojima je govorio Poledica nisu od juče, znamo da su nasleđeni i imaju naravno dodirnih tačaka sa aktuelnom ekonomskom situacijom koja nije lak.Međutim, vreme i način na koji Poledica, navodno, brine o „interesima igrača i srpskog fudbala“ govore da on zapravo radi protiv fudbala a sve isključivo zbog svog ličnog interesa! Istovremeno bivši igrač veoma skromne karijere pokušava da manipuliše igračima i izazove haos koji može da ima nesagledive posledice po naš fudbal“, rekao je Milan Živadinović.

Izabrane vesti

Sindikat Nezavisnost: Prvenstvo neregularno, moguć štrajk fudbalera

On tvrdi da pozivanje na „najradikalnije mere“ od strane Poledice ne mogu ništa dobro doneti srpskom fudbalu...
Čuo sam da on i advokatska kancelarija sa kojom je blisko sarađivao i „branio interese“ igrača, nema više materijalne koristi kao što je to ranije bio slučaj. Otuda i vapaj u njegovom obraćanju, koji ide tako daleko da poziva na štrajk lige odnosno podršku reprezentativaca. I sve to pred možda i najvažniji meč reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP u Rusiji, protiv Gruzije u Tbilisiju, 24. marta. I to je njegova briga za srpski fudbal!? Da sada kada je najvažnije podmeće klipove, unosi haos i remeti ambijent koji su FSS i selektor Muslin sa saradnicima gradili mesecima? To ima samo u Srbiji, sebi smo bili i ostali najveći neprijatelji“.

Poledica poziva na „krivičnu odgovornost“, govori o neregularnosti lige...
Problemi su, zna to dobro i Poledica, nasleđeni, a za ovih nepunih godinu dana ovo rukovodstvo Saveza uradilo je više nego neko za prethodnih nekoliko godina. Stalo se na put manipulacijama i privilegijama u kojima je uživao upravo i Poledica sa „svojom“ advokatskom kancelarijom, a sada u ime „istine“ poziva na haos u kome bi opet on profitirao. Savez to neće da dozvoli, a fudbal će se igrati. Naravno, dobro je da neko upozorava na stvari koje moraju da se isprave, ali ne i da zloupotrebaljava fudbal isključivo zbog ličnih interesa. A Poledica upravo to radi, obmanjuje i manipuliše samo zbog svoje lične koristi“, dodao je Živadinović.


tagovi

EvropafssMilan ŽivadinovićMirko Poledicasindikat Nezavisnost

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara