""
""

Živković o interesovanju Fenerbahčea: Sigurno u Partizanu do januara, a posle...

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.09.15. | 14:29

"Pored toga, u ovom trenutku sam apsolutno okrenut obavezama u reprezentaciji“, rekao je Živković koji je danas, kao i ostali prvotimci Partizana, dobio na korišćenje Audi u sklopu sponzorskog ugovora

 

Izabrane vesti

Andrija Živković u finišu prelaznog roka ponovo se našao u centru pažnje fudbalske javnosti u Srbiji posle vesti da predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim dolazi u Srbiju kako bi utanačio detalje transfera iz Partizana na Bosfor.

Talentovani fudbaler, jedan od nazaslužnijih za plasman crno-belih u Ligu Evrope ove sezone, ponovio je međutim, da ostaje sigurno u Partizanu do januara, odnosno da se ništa nije promenilo u odnosu na stav od pre dva meseca.
“Nisam ni ranije imao običak da komentarišem ponude drugih klubova, tako da ne želim ni sada da pričam o Fenerbahčeu. Već sam rekao i ponoviću, sigurno ostajem u Partizanu do januara. Pored toga, u ovom trenutku sam apsolutno okrenut obavezama u reprezentaciji“, rekao je Živković u prostorijama kompanije Porše u Beogradu.

Inače, pored Živkovića spekuliše se da će Jildirim, pokušati da u paketu realizuje i transfer mladog napadača Ivana Šaponjića.

Prvotimci Partizana danas su dobili na korišćenje automobile marke Audi u sklopu sponzorskog ugovora sa klubom iz Humske.

Pored Andrije Živkovića, svečanoj predaji ključeva automobila prisustvovali su i Darko Brašanac, Živko Živković i Fabrisio Dornelas, odnosno trener Zoran Milinković.

Posebno je Brašanac imao razlog za zadovoljstvo, pošto mu je novi automobil bio samo jedan u nizu lepih događaja u poslednje vreme.
“Baš mi lepo ide ovih dana. Čeka me svadba, evo i novog vozila. Stigao mi je i poziv za reprezentaciju, sve je kako samo može da se poželi“, rekao je Brašanac koji će sledećeg vikenda da stane na ludi kamen, kao i kolega iz tima Živko Živković.


SEĆANJE NA LEGENDU

U četvrtak se navršava 30 godina od pogibije ljubimca navijača Partizana Dragana Mancea. Fudbaleri crno-belih sutra će u 16.30 na terenima koji nose ime legendarnog golgetera u zemunskom naselju 13. maj,  odigrati memorijalnu utakmicu.


 

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Ivan ŠaponjićDragan ManceAziz JildirimAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara