""
""

Živković: U šoku sam! Naježio sam se kada sam izašao na balkon

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 22:35

Prema rečima ofanzivnog veziste Mijata Gaćinovića najzaslužniji za dobru atmosferu u ekipi bio je selektor Veljko Paunović

Omladinski reprezentativac Srbije Andrija Živković rekao je da mu je spektakularni doček ispred Skupštine grada najbolji trenutak u životu i da što više želi da uživa u proslavi osvojene titule prvaka sveta.
"U šoku sam, prvi put mi se dogodilo ovako nešto u životu. Naježio sam se kada sam video da ima oko 100.000 ljudi. Hvala svima, koji su učestvovali u uspehu, medijima. Želimo sad da proslavimo ovu titulu. Ispisali smo istoriju srpskog fudbala", rekao je Živković Tanjugu posle proslave.

Mladi napadač Mijat Gaćinović zahvalio se publici, koja je u velikom broju došla da proslavi najveći uspeh srpskog fudbala.
"Fantastičan osećaj, ovo mora da se doživi. Dugo smo verovali u uspeh i sve podredili njemu. Pokazali smo da smo zasluženo osvojili titulu", rekao je Gaćinović.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima najzaslužniji za dobru atmosferu u ekipi bio je selektor Veljko Paunović.
"Paunović nam je usadio da dišemo kao jedan i ginemo jedni za drugog. Igrali smo u finalu protiv fantastičnog Brazila, bilo je dosta prilika sa obe strane, ali smo uspeli da slavimo", zaključio je Gaćinović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

reprezentativni fudbalomladinska reprezentacija SrbijeMundijalitodočekAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara