""
""

Život posle Riberija: Idealna zamena iz Pariza, realizacija na leto

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.11.17. | 09:23

Velike šanse da se Julijan Draksler vrati u Nemačku

Bajern na dva razboja. Prvi podrazumeva potragu za novim šefom struke, a svi su nagoveštaji da će na stolicu Jupa Hajkensa sesti Tomas Tuhel, dok je drugi pronalazak pojačanja koji bi Bavarcima trebalo da osiguraju nastavak dominacije u nemačkom i što bolje pozicije u evropskom fudbalu. Jedan od takvih je, smatraju u Minhenu, Julijan Draksler.

Još dok je bio u Šalkeu i Volfzburgu govorilo se da je krilni vezista na radaru velikana iz Minhena, ali na Alijanc areni nisu mogli da se takmiče sa 40.000.000 evra koliko je Pari Sen Žermen platio prošle zime, pre hiperinflacije transfer tržišta. Uostalom, imali su dovoljno širok kadar da ne zapinju. A sad, kad je došlo vreme da se razmišlja o eri posle Franka Riberija, ponovo je u prvi plan iskočilo ime levokrilnog veziste.

Izabrane vesti

Posebno što samom Riberiju u junu ističe ugovor i što je jedina dilema da li će napustiit Bajern ili završiti više nego uspešnu karijeru, u poslednje vreme ugroženu povredama. Mora da se misli ko na njegovo mesto.
Julijan Draklser se uklapa u profil fudfbalera kakav tražimo“, otkrio je Hasan Salihamidžić, sportski direktor šampiona Bundeslige.

Bajernu na ruku ide ne baš povoljan status Julijana Drakslera u Parizu. Dolaskom Nejmara i Mbapea izbio je ulogu startera, uglavnom dobija šansu ako neko od skupljih pojačanja ne igra ili ih menja u drugim poluvremenima. Posledično tome pada mu i cena, pa se na Alijanc areni nadaju da bi mogli da ga dobiju za manje novca nego što je PSŽ platio Volfzburgu.

Sve to narednog leta, kad će definitivno biti poznata sudbina Riberija.
Pitanje je da li Frank predstavlja budućnost našeg kluba ili je bolje dovesti novog igrača na njegovoj poziciji“, dopunio je Karl Hajnc Rumenige, izvršni direktor Bajerna.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaFrancuskaFrank RiberiJulijan DrakslerLiga 1NemackaPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara