Gojko Kačar
Gojko Kačar

Zlatni padobran za Gojka Kačara – slobodan da bira novi klub

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.01.19. | 15:23

Anortozis raskida ugovor sa srpskim fudbalerom

Jednom prilikom Džo Šimunić nam je na pripremama u Antaliji rekao: “Ja sam bio uveren da će on da bude novi Vejn Runi. Gde god da se odbije lopta, on je tu, svaka ničija je njegova”. Govorio je o Gojku Kačaru naravno, iz vremena kad su igrali u Herti sa Markom Pantelićem i kad su nekadašnjem asu Vojvodine predviđali veliku karijeru. Na kraju je sve ostalo samo na nagoveštajima, pa je Gojko Kačar danas – slobodan igrač.

Trener Anortozisa Jirgen Štrepel obavestio je naime upravu kluba da u drugom delu sezone ne računa na 31-godišnjeg univerzalca, pa je kiparski klub – tvrde lokalni mediji – raskinuo saradnju sa Kačarom. Odnosno da traži način kako da to uradi s obzirom da Gojka štiti ugovor. Sprema se dakle “zlatni padobran”, odnosno naknada za prevremeni raskid saradnje što se i dalo naslutiti nakon polusezone u kojoj je odigrao samo 275 minuta.

Izabrane vesti

Kako bilo, pitanje je dana. Kačar sa čistim papirima traži novi angažman. Na Kipru kažu da ima neke ponude i da će uskoro izabrati. Pretpostavićemo da to znači da se ne vraća u Srbiju. Mada, nikad se ne zna…

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Gojko KačarAnortozisZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara