"Đokić i Voždovac u klinču"
"Đokić i Voždovac u klinču"

Zmajevi bljuju vatru: Lopovi sudili za OFK, iživljavaju se nad nama, izvlače nam pare iz džepa!

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.08.15. | 20:39

Penal na Karaburmi izazvao burne reakcije u taboru Voždovca

Đokić i Voždovac u klinčuTreće kolo Superlige i već druga utakmica OFK Beograda čiji se rezultat dovodi pod sumnju. Voždovac je na Omladinskom stadionu vodio sa 1:0, ali je u razmaku od samo deset minuta prešao put od pobednika do poraženog pošto su Romantičari do preokreta stigli zahvaljujući penala koji je podigao veliku prašinu na Karaburmi.

Borislav Terzić i Dejan Dražić su bili u duelu, ovaj drugi je pao na zemlju, sudija Nenad Đokić pokazao na belu tačku što je izazvalno burne reakcije sa klupe Zmajeva. Šef struke Bratislav Živković i Branko Vojinović su otišli do korner zastavice i ušli u žestok verbalni okršaj sa arbitrom. Đokić se nije predomislio, a Voždovčani su na konferenciji za novinare posle meča nastavili da bljuju vatru.

Izabrane vesti

Pomoćni trener Branko Vojinović je bio glasnogovornik kluba. I nije štedeo Đokića. Naprotiv.
"Veoma je teško sabrati misli posle ovakve utakmice. Mogao bih da budem neverovatno neprijatan, ali uvek je jutro pametnije od večeri. Ovo što smo ovde doživeli se ponavlja iz meča u meč. Posle poraza od Borca želeli smo da pobedimo, ali to nam je onemogućeno petoricom ljudi koji nisu nosili iste dresove kao OFK Beograd", započeo je Vojinović monogol.

Potrajao je. Pitanja nije bilo potrebno postavljati.
"Normalno bi bilo 10 na 10 ili 11 na 11, ali 11 na 16?! To je nemoguće pobediti. Sve se odvijalo tako da OFK pobedi. Ne znam iz kog razloga. Naš klub je privatan i naš klub daje lične pare za plate i premije, ali ja ne znam koji je njegov krajnji cilj posle ovakve utakmice. Neko nama direktno izvlači pare iz džepa i ne znam do kada če to trajati. Slično je bilo i prošle godine, penalili su nas da bismo ispali iz lige. Sada nam se isto dešava. Neko nam utiče na sudbinu".Besneo je i Bratislav Živković

Grmelo je još neko vreme. U Voždovcu traže reakciju nadležnih.
"Apelujem da se ovo završi zato što će i ovo malo klubova veoma brzo da se ugasi kao što se pola klubova u manjim ligama gasi. Ako se ovako nastavi, ako ovakav jedan lopov svira ovakvu utakmicu, onda je srpski fudbal mrtav! Nikakav uspeh omladinaca neće biti dovoljan da nas izvuče iz ovog ponora. Mi ne odlučujemo o našoj sudbini! Neko nam ne da da pokažemo šta znamo. Ko je taj? To pitanje je za veće istance i pametnije ljude", ispaljivao je hice Vojinović, uz ogradu da za sve što se zbivalo na Karaburmi ni najmanje ne krivi protivničke igrače.
"Svaka pohvala njima, ali ovo nema veze sa igračima OFK Beograda. Mi nismo spremni da igramo 16 na 11. Ne znam koliko ćemo izdržati ovakvo iživljavanje. Voleli bismo da dobijemo odgovor na ovo pitanje. Sve najbolje OFK u sledećoj utakmici", rekao je Vojinović i potom napustio konferenciju za novinare ne sačekavši da čuje šta ima da kaže kolega iz OFK Beograda Vladimir Petrović Pižon.

On nije bio toliko rečit.
"Gosti su bili bolji u prvom delu igre. Mi smo isto mogli do gola, ali smo bolje zaigrali tek u durgom delu. Realno je da smo pobedili sa 2:1. Ko izgubi ima prava da se ljuti i to je normalno. Želim Voždovcu sve najbolje i čestitam svojim igračima".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fk voždovacVladimir PetrovićSuperligaSrbijaOFK BeogradNenad ĐokićBranko Vojinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara