""
""

Zmajevi preleteli Banjicu: Ćulumovo isključenje presudilo Građevinarima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.07.16. | 18:56

Domaćin sve do 58. mintua bio bolji rival, ali je onda ostao bez iskusnog veziste i otvorio put rivalu ka osvajanju prva tri boda u novoj sezoni - 0:2

Voždovači derbi je pripao Voždovcu, koji je na Banjici savladao domaći Rad rezultatom 2:0 i došao do četvrtog prvenstvenog boda na startu prvenstva, dok su Građevinari ostali zakucani za dno tabele. Zmajevi su meč rešili za svega četiri minuta sredinom drugog poluvremena, kada su Jovan Stojanović, a ubrzo i Stefan Dražić pogađali mrežu Nenada Filipovića.

Izabrane vesti

Nije to bio fudbalski čas Voždovca Građevinarima, jer je domaćin sve do 58. minuta bio bolji rival, ali je onda ostao bez Milana Ćuluma, koji je na prilično neoprezan način za samo dva minuta zaradio dve javne opomene i ostavio svoj tim na cedilu.

To su gosti ekspresno iskoristili. Stojanović je u 64. minutu doveo goste u vođstvo udarcem sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta prevarila Filipovića jer je zakačila Maraša.

Sve je bilo rešeno samo četiri minuta kasnije, kada je Stefan Dražić iskoristio smušenost Radove odbrane i odbijenu loptu prosledio u domaću mrežu.

Rad ni pre toga, a posebno nakon primljenih golova, nije više imao snage za povratak, pa su izabranici Bratislava Živkovića lagano odradili posao do kraja.

SUPERLIGA - 1. kolo:

Crvena zvezda - Metalac 3:1 (2:0)
/Ruiz 14, Vijeira 38, Poletanović 68 - Mladenović 78/

Rad - Voždovac 0:2 (0:0)
/Stojanović 64, Dražić 68/

19.00 Javor - Novi Pazar
20.00 Spartak - Radnički Niš
20.00 Borac - Mladost

Nedelja:
19.00 Napredak – Partizan
20.00 Vojvodina – Bačka
20.00 Čukarički - Radnik

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaRadMilan ĆulumBratislav ŽivkovićAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara