"Milanović i Krunić"
"Milanović i Krunić"

Znam da će Jagodina biti šampion Srbije! Samo ne znam kad...

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.01.15. | 15:36

„Ako uđemo u Ligu Evrope uveren sam da ćemo konačno prebroditi prvo kolo, što već tri puta ne uspevamo“, rekao predsednik Goran Milanović na početku priprema

Milanović i KrunićPredsednik Jagodine Goran Milanović rekao je da je klub među najboljima u Srbiji i poručio da je siguran kako će u budućnosti postati šampion.
Ne znam kad, ali siguran sam da ćemo postati šampion“, istakao je Milanović na početku priprema za prolećni deo sezone.

On je u obraćanju igračima poručio da od njih očekuje da na najbolji mogući način reprezentuju, ne samo klub i grad, nego i Srbiju u nekom od evropskih takmičenja.
„Kako ćemo u Evropu zavisi i od spleta događaja, da li kroz prvenstvo ili Kup. Ako uđemo u Ligu Evrope uveren sam da ćemo konačno prebroditi prvo kolo, što već tri puta ne uspevamo. Neka nam cilj za ovu godinu bude da odigramo najmanje dva kola igramo u Evropi“, naveo je Milanović.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima, uprkos teškoj situaciji, uprava će obezbediti maksimalne uslove za rad.

Trener Jagodinaca Simo Krunić istakao je da je zadovoljan što je većina igrača ostala u klubu.“
Sve zavisi od nas kako ćemo da se pripremimo i uđemo u prvenstvo. Normalno je da će biti teško, i u prvenstvu i Kup, ali daćemo sve od sebe“, izjavio je Krunić.

Jagodina će prvi deo priprema obaviti kod kuće, a 29. januara ekipa odlazi u Antaliju gde će odigrati i sedam prijateljskih utakmica.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaJagodinaGoran Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara