""
""

Zubizareta: Smanjenje kazne Ibrahimoviću je presedan

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.04.13. | 14:23

"Poznajemo Ibrahimovića, on je veliki igrač, postiže golove, brz je i poseduje zavidnu tehniku. PSŽ je sa njim definitivno bolji tim", rekao je direktor Barse španskim novinarima

 

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je danas da je odluka Evropske fudbalske unije (UEFA) da ukine suspenziju napadaču Pari Sen Žermena Zlatanu Ibrahimoviću i omogući mu da igra protiv Barselone u prvom četvrtfinalmom meču Lige šampiona presedan i da se nada istom kriterijumu u budućnosti.

Izabrane vesti

Ibrahimović je zbog crvenom kartona u prvom meču osmine finala protiv Valensije trebalo da propusti utakmicu u Parizu, ali je UEFA prošle nedelje prihvatila žalbu PSŽ-a i smanjila suspenziju sa dve na jednu utakmicu.
"Smanjenje kazne Ibrahimoviću je presedan. Nadam se da će od sada UEFA imati iste kriterijume za ovakve slučajeve. Poznajemo Ibrahimovića, on je veliki igrač, postiže golove, brz je i poseduje zavidnu tehniku. PSŽ je sa njim definitivno bolji tim", rekao je Zubizareta španskim novinarima.

Barselonu će na tom meču sa klupe predvoditi Titi Vilanova, koji se posle 10 nedelja vratio iz Njujorka, gde je bio na terapijama pošto mu je u decembru odstranjen tumor pljuvačcne žlezde.
"Njegov dolazak predstavlja povratak u normalu. Bili smo u teškoj situaciji, ali sada je Tito sa nama i to je dobar znak", rekao je Zubizareta.

Prva četvrtfinalna utakmica LŠ između Pari Sen Žermena i Barselone igra se sutra od 20.45 na stadionu Park prinčeva u Parizu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andoni ZubizaretaEvropaPari Sen ŽermenPrimeraŠpanijaZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara