"Pujol"
"Pujol"

Zubizareta žrtva cunamija na Nou Kampu: Bartomeu postavlja Pujola za sportskog direktora

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.12.14. | 12:12

Legendarni čuvar mreže je na direktorsku poziciju postavljen 2. jula 2010. godine od strane bivšeg prvog čoveka kluba Sandra Rosela, koji je predsedničku funkciju napustio u januaru ove godine, pa Bartomeu očigledno želi svoje kadrove u klubu

Pujol

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta napustiće to mesto u junu 2016, kada mu ističe ugovor, a zameniće ga Karles Pujol, tvrdi katalonski „El mundo deportivo".

Izabrane vesti

Kako navodi ova poznati list Zubizareta će biti jedna od „žrtava'' cunamija u restrukturiranju kluba koji sprema predsednik kluba Ðosep Marija Bertomeu.

Pujol, koji je do prošle sezone bio standardni prvotimac Barselone, angažovan je na mestu zamenika legendarnog čuvara mreže.

Zubizareta je na direktorsku poziciju postavljen 2. jula 2010. godine od strane bivšeg prvog čoveka kluba Sandra Rosela, koji je predsedničku funkciju napustio u januaru ove godine, pa Bartomeu očigledno želi svoje kadrove u klubu.

Pujol je omiljen među navijačima kluba, koji će sasvim sigurno sa oduševljenjem prihvatiiti njegovo postavljanje na ovako važnu funkciju u klubu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andoni ZubizaretaEvropaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara