""
""

Zuma i Azar srušili Arsenal - "prljavi" Kosta odradio pola posla! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.09.15. | 15:41

Tobdžije su se dugo žalile na odluku glavnog arbitra, ali nije došlo do promene odluke, što su Plavci iskoristili na početku drugog poluvremena, a onda i na samom kraju utakmice - 2:0

Čelsi je srušio Arsenal na Stamford Bridžu u londonskom derbiju i doneo Plavcima bodove koji su ih približili vrhu Premijer lige, ali može se slobodno reći da Arsenalu nisu presudili strelci Kurt Zuma i Eden Azar, već Dijego Kosta, koji je u finišu prvog poluvremena isprovocivao Gabrijela Paulistu da dobije crveni-carton i tako praktično obavio pola posla za svoj tim u ovoj utakmici - 1:0 (0:0).

Izabrane vesti

Dijego Kosta je u finišu utakmice ušao u klinč sa Lorenom Koščenlijem, kojeg je dobro išamarao u međusobnom duelu, a potom nastavio da se prepire i sa drugim štoperom Arsenala. Sve se nastavilo i nakon što su dva igrača zaradila po žuti karton, da bi Brazilac potom nagazio Kostu, a Majk Din isključio samo Gabrijela.

Navlakuša: Dijego Kosta ne zna kad je dosta, ali je Gabrijel naseo na provokaciju... (VIDEO)

Tobdžije su se dugo žalile na odluku glavnog arbitra, ali nije došlo do promene odluke, što su Plavci iskoristili na početku drugog poluvremena. Fabregas je odlično centrirao u 53. minutu, a Zuma bio najviši u skoku i bez problema matirao Petera Čeha.

Čelsi nakon toga nije imao velikih problema da sačuva vođstvo, zapravo, Murinjova ekipa je čekala pravi trenutak da dokusuri rivala i to je dočekala u samoj završnici meča. Ipak, treba napomenuti da je u 79. minutu Arsenal ostao i bez Santija Kazorle, koji je nesmotreno startovao na Seska Fabregasa i dobio drugu javnu opomenu.

Sve je definitivno bilo završeno u 91. minutu, kada je Azar snažno šutirao u kaznenom prostoru, lopta pogodila Čembersa i našla se iza Čehovih leđa.

PREMIJER LIGA - ŠESTO KOLO:

Čelsi - Arsenal 2:0 (1:0)
/Zuma 53, Azar 90+/

16.00 Svonsi – Everton
16.00 Stouk – Lester
16.00 Bornmut – Sanderlend
16.00 Njukasl – Votford
16.00 Aston Vila – VBA
18.30 Mančester Siti - Vest Hem

Nedelja:
14.30 Totenhem - Kristal Palas
17.00 Sautempton - Mančester jun.
17.00 Liverpul - Norič

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaKurt ZumaEvropaEngleskaEden AzarČelsiArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara