""
""

Zuma: Murinjo mi je rekao da želi utakmicu 10 na 10, a ne 11 na 11!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.04.15. | 20:14

Glavni cilj Plavaca u derbiju bio je kako zaustaviti Felainija, otkriva Francuz

Poznat je Žoze Murinjo po svom specifičnom načinu vođenja utakmica, a poslednji derbi je po tom aspektu bio veoma interesantan. Naime, Portugalac je igrao "flastera" ne na nekom od napadača, već na Maruanu Felainiju! A tu ulogu dobio je i sudeći po rezulatu (1:0) uspešno realizovao Kurt Zuma.
"Morao sam stalno da budem blizu Felainija jer znamo da je u opasnoj formi trenutno. On je postigao dosta golova tako da sam morao da budem pomalo grub prema njemu i da se ne odvajam. Mislim da sam to odradio dobro", rekao je 20-godišnji defanzivac.

I menadžer Čelsija je potpuno zadovoljan kako su njegovi puleni ispunili svoje defanzivne zadatke.
"Utakmica je bila veoma teška. Najbitnija stvar je da smo postigli gol iz jedine šanse koju smo imali. Branili smo se kompaktno. Rekao sam Zumi da želim utakmicu 10 na 10, a ne 11 na 11. Cenim kako radi posao za nas, igra odlično na koju god poziciju da ga stavim. Protiv Mančester Sitija čuvao je Serhija Aguera, a u meču sa Liverpulom Rahima Sterlinga", zadovoljan je učinkom defanzivca Žoze Murinjo.

Izabrane vesti

Ekipa sa Stamford bridža trenutno se nalazi na prvom mestu u Premijer ligi sa osvojenih 76 poena i sigurno hita ka novoj tituli šampiona Engleske.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaPortugalMaruane FelainiMančester SitiKurt ZumaFrancuskaEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara