Žurka u Ankari

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.05.18. | 09:26

Ankaragudžu proslavlja povratak u Superligu

Posle šest godina tavorenja Ankaragudžu se vraća u najjače društvo Turske. Možda ne na velika vrata kao osvajač Druge lige, ali i drugo mesto osigurano kolo pre kraja priličan je uspeh ako se u obzir uzme ambicioznost Bolua i Umranijea.

Kanarinci iz Ankare, inače dvostruki osvajači Kupa Turske, ispali su iz Superlige 2012. godine, slomljeni finansijskim problemima. Previše skupih investicija od 2009. godine, kada su u klub stigla neka globalno poznata imena poput Žeroma Rotena, došlo je na naplatu, pa se klub strovalio čak do Treće lige. I baš tamo Ankaragudžu je postavljen na zdrave osnove i posle četiri sezone se vratio u drugi rang. I onda - bum. Od početka ove sezone tim iz glavnog grada Turske važio je za jednog od najozbiljniji pretendenata za ulazak u Superligu, i uspeo je da izdrži pritisak.

Izabrane vesti

Turski mediji navode da se protekle subote, posle slavlja u Manisi, mnogo slavilo u redovima Kanarinaca. Toliko da je pod velikim znakom pitanja uloga favorita u poslednjem meču u sezoni, u kojem u Ankaru stiže Adana Demir. Istina, ne treba sumnjati da će domaćin dati gol na žurci sa domaćim pristalicama, jer je to uspeo na 13 vezanih utakmica, ali očekujte da će strateg Ismail Kartal sigurno da pruži priliku igračima koji nisu bili u prvom planu.

Sa druge strane, Adana Demir je izborila opstanak, igraće bez opterećenja i zato verujemo u gol na obe strane.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 5329 TUR 2 Ankaragucu - Demirspor kmb 1X&gg 1,85
Ukupna kvota1,85

TURSKA 2 - 34. (POSLEDNJE) KOLO

Ponedeljak
18.00: (1,50) Ankaragudžu (4,00) Adana Demir (6,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Turska 2sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara