Žurnal: Odžo i Pejdž dobijaju srpske pasoše

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.02.19. | 08:59

Večiti rivali tako smanjuju broj stranaca

Manje od sedam dana ostalo je do početka trinaestog izdanja Kupa Radivoja Koraća, a u redovima dva najveća srpska kluba duže vreme traje dilema - koga otpisati sa liste prijavljenih igrača? Oba beogradska sastava imaju po šestoricu legionara, a po pravilniku KSS samo četvorica stranaca može da se prijavi po timu. Zato će se na Malom Kalemegdanu i u Humskoj 1 uhvatiti da staru slamku i naturalizovati Majkla Odža s jedne i Markusa Pejdža s druge strane, javlja Sportski Žurnal

Kako se ističe, Crvena zvezda i Partizan tako će rešiti velike dileme, s tim što će na obe strane ostati po jedan stranac viška. Srpski šampion u svojim redovima ima još Majka Cirbesa, Mohameda Fajea, Bilija Berona, Džoa Reglanda i Stratosa Perperoglua, dok branilac Žućkove levice na raspolaganju drži Alekseja Nikolića, Džoka Lendejla, Bandžu Sija, Aleksa Renfroa i Amara Gegića. Dakle, do ponedeljka u podne klubovi će morati da reše to pitanje. 

Izabrane vesti

Crvena zvezda verovatno neće imati nedoumicu, pošto je poslednjih sedmica Majka Cirbesa već brisala iz sastava i slala ga na individualni rad zbog slabe forme i najrealnije je da Nemac bude taj igrač viška, dok u redovima crno-belih gledajući minutažu Amar Gegić će verovatno biti višak. 

Podsetimo, Crvena zvezda je poslednjih godina naturalizovala Čarlsa Dženkinsa, Dilana Enisa i Demarkusa Nelsona

Foto: MN Press


tagovi

Majkl OdžoMarkus Pejdž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara