""
""

Žuta podmornica zauzima napadački kurs - stižu Soldado i Vargas u Viljareal

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 14:25

U dosadašnjem toku prelaznog roka Viljarela, koji je umeo prilično pametno i racionalno da posluje prethodnih godina, doveo je Samjuela i Samua Kastiljeha iz Malaga, pozajmio je iz madridskog Atletika napadača Lea Baptistaa, a iz komšijske Valensije stigao je Viktor Ruiz

Uprava Viljareala ima ozbiljne planove, a Žuta podmornica trebalo bi dobije novu navalu. Roberto Soldado je već doputovao u Španiju kako bi potpisao ugovor sa timom iz predgrađa Valensije, a drugi pik ovog kluba je Eduardo Vargas iz Napolija.

Izabrane vesti

U dosadašnjem toku prelaznog roka Viljarela, koji je umeo prilično pametno racionalno da posluje prethodnih godina, doveo je Samjuela i Samua Kastiljeha iz Malaga, pozajmio je iz madridskog Atletika napadača Lea Baptistaa, a iz komšijske Valensije stigao je Viktor Ruiz.

Soldado bi trebalo da potpiše sa Viljarelom višegodišnji ugovor, a španski klub će engleskom Totenhemu na ime obeštećenja da plati oko 16.000.000 evra.

Ovaj 30-godišnji napadač je odbio ponude Sevilje i Benfike, jer je insistirao na prelasku u redove Žute podmornice. Soldado je karijeru počeo u madridskom Realu, a igrao je za Osasunu, Hetafe i Valensiju.

Prošle sezone u Premijer ligi nije pružao partije kakve su se od njega očekivale, pa je postigao samo jedan gol na 24 utakmice.

Sa druge strane, angažovanje Vargasa iz Napolija, kako prenose pojedini italijanski mediji, trebalo bi da košta Viljareal oko 7.500.000 evra.

Naravno, uvek postoji opcija koja je u poslednje vreme tako popularna na fudbalskoj pijaci, a to je da Vargas dođe na jednogodišnju pozajmicu u Viljareal nakon čega bi španski klub otkupio njegov ugovor.

Prošle sezone Vargas je igrao na pozajmici u engleskom premijerligašu Kvins Park Rendžersu, gde je upisao 22 nastupa i četiri gola.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

ViljarealŠpanijaRoberto SoldadoPrimeraEvropaEduardo Vargas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara