"Potvrda Kabaljerovog transfera"
"Potvrda Kabaljerovog transfera"

ZVANIČNO: Pelegrini doveo svog golmana od poverenja

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.07.14. | 11:55

Vili Kabaljero najavio borbu sa Hartom za mesto prvog čuvara mreže šampiona Engleske

Potvrda Kabaljerovog transferaMančester Siti je kompletirao treći transfer u ovom roku, posle dolazaka Bakarija Sanje i Fernanda, ugovor sa šampionom Engleske je potpisao i golman Vili Kabaljero (32).

On je bio velika želja Manuela Pelegrinija, trenera sa kojim je sarađivao u Malagi od 2011. do 2013. godine, a Džo Hart je dobio opasnu konkurenciju na poziciji čuvara mreže.
„Ja sam veoma srećan, i stvarno jedva čekam početak priprema i nadam se da ću dobro igrati kako bi pomogao timu. Ovo je novi izazov za mene i nova liga. Dobro sam igrao prethodnih godina i moj cilj je da nastupam na istom nivou i za Siti. Građani već imaju odličnog golmana u Džou Hartu, ali ja ću pokušati da se izborim za mesto prvog čuvara mreže, daću sve od sebe na treninzima", rekla je nova akvizicija Građana.

Izabrane vesti

On je dodao i da mu je najbolje kao fudbaleru bilo kada je njegov trener bio Manuel Pelegrini, pa nema sumnje da je to mnogo značilo pri realizaciji ovog transfera.
„Najlepši trenuci moje karijere su bili pod Manuelom Pelegirinijem u Malagi, gde smo učinili da taj klub bude poznat širom Evrope. Što se tiče mojih saigrača, imam veoma dobar odnos sa Martinom Demikelisom, ali nikada nisam upoznao Zabaletu i Aguera, a to jedva čekam“, dodao je Kabaljero.

Argentinac je potpisao trogodišnji ugovor sa Građanima, a Malaga je od njegovog transfera zaradila oko 7.500.000 evra.

(FOTO: screenshot mcfc.co.uk)


tagovi

Vili Kabaljerotransferi2014ŠpanijaPrimeraPremijer ligaMančester SitiMalagaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara