"NOVI MILJENIK INTEROVOG SEVERA"
"NOVI MILJENIK INTEROVOG SEVERA"

ZVANIČNO: Šaćiri potpisao! Mančinijeva velika želja je ispunjena (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.01.15. | 14:44

Inter je sve dogovorio sa Bajernom, Nerazuri plaćaju 2.000.000 evra odmah, 15.000.000 na leto...

NOVI MILJENIK INTEROVOG SEVERAInter je konačno konkretan kada su u pitanju pojačanja. Bez previše galame i komplikacija, Nerazuri su osigurali potpis švajcarskog reprezentativca Đerdana Šaćirija koji će prvih šest meseci u Interu provesti kao pozajmljen igrač. Klub sa Meace će na račun Bajerna uplatiti 2.000.000 evra, dok će Inter ako odluči da kupi švajcarca, u letnjem prelaznom roku morati da uplati 15.000.000 evra. Italijani će Šaćiriju najpre platiti polovinu sadašnje zarade (3.500.000 evra), a kasnije će zarađivati 2.750.000 evra, plus dogovoreni bonusi.

Šaćiri je za tri sezone u Bajernu odigrao 130 utakmica, postigao 23 gola, a u igru je uglavnom ulazio sa klupe. Mnogo značajniju ulogu je imao dok je na klupi Bavaraca bio Jup Hajnkes, koji ga je i doveo iz Bazela, da bi dolaskom Gvardiole pao u drugi plan.

Izabrane vesti

Stekao se utisak da bi ga mnogo timova rado videlo u svom sastavu, ali je Bajern uvek tražio previše novca za brzonogog Švajcarca. Šaćiri nije imao ni sreće sa konkurentima, pošto su na krilnim pozicijama u Bajernu već godinama Roben i Riberi, pored kojih ni kvalitetnijih igrači od Šaćirija, verovatno ne bi uspeli da zarade mesto u timu.

U reprezentaciji Švajcarske je odigrao 41 utakmicu i postigao 15 golova. U Inter stiže na insistiranje Mančinija koji smatra da bez kvalitetnih krila Inter nema šansi da ponovo postane ozbiljan, konkurentan tim. Od Šaćirija se u Milanu očekuje da bude predvodnik nove generacije Intera, uz Kovačića, Ikardija i Žuana Žezusa...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Serija ARoberto ManćiniNemackaItalijaInterEvropaĐerdan ŠaćiriBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara