""
""

ZVANIČNO: Sautempton kupio Huda za 17.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.08.17. | 21:19

Najava najskupljeg defanzivca u istoriji fudbala?

Posle obavljenih lekarskih pregleda, Sautempton je i zvanično potvrdio Veslija Huda kao novo pojačanje.  Holandski štoper je došao iz Lacija u transferu teškom 17.000.000 evra i potpisao sa Svecima ugovor do 2022. godine.

Izabrane vesti

Lacio je sa Hudom napravio sjajan posao. Doveli su ga kao slobodnog igrača iz AZ Alkmara pre dve godine i na njemu zaradili sjajnu sumu. Dve sezone je bio standrdan u poslednjoj liniji ali nije igrač bez koga se ne može s obzirom da su Lacijali zadržali komandanata odrbane Stefana de Fraja. Sada jure zamenu za Huda, a opcije su Paleta (Milan), Ranokija (Inter), Hintereger (Augzburg), De Vijs (PSV Ajndhoven)...

Sautempton je izdvojio ozbiljna sredstva za Holanđanina kojeg mnogi vide kao zamenu za zemljaka Virdžila van Dajka. Celo leto traje saga oko Van Dajka koji želi da ode iz Sautemptona jer ga traže najveći premijerligaški klubovi. Zbog toga je odstranjen iz tima i trenira sa omladincima u nadi da će u poslednjih deset dana prelaznog roka uspeti da ostvari transfer karijere.

Čelsi, Liverpul i Mančester Siti žečle da dovedu Van Dajka za kojeg će Sveci tražiti 80.000.000 evra. Teško da će neko od pomenutih platiti pomenutu sumu, ali bi mogli da plate između 60.000.000 i 70.000.000 evra što će Van Dajka učiniti najskupljim defanzivcem u istoriji fudbala.  


tagovi

Vesli HudSerija ASautemptonPremijer ligaLacioItalijaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara