""
""

ZVANIČNO: Večiti talenat na novoj adresi

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.01.18. | 19:30

Teo Volkot predstavljen na Gudison Parku

Teo Volkot je ozvaničio danas transfer u Everton sa kojim je potpisao ugovor na tri i po sezone. Povremeni reprezentativac Engleske će se zadržati na Gudison Parku do leta 2021, a posle 12 godina provedenih u Arsenalu. 

Izabrane vesti

Tobdžijama je pripalo obeštećenje od 22.500.000 evra, a Volkot je uzeo dres sa brojem 11, koji je do skoro bio u vlasništvu Kevina Miralasa koji se preselio na pozajmicu u Olimpijakos.
"Ambiciozan sam i došao sam ovde da izdignem ovaj klub na viši nivo. Sa igračima koji su tu i onima koji su stigli osećam da je to moguće. Uzbuđen sam što započinjem novo poglavlje u karijeri i osećam da je Everton prava sredina za mene. To je klub velike istorije, strastvenih navijača pred kojima je teško igrati. Klub je ranije osvajao trofeje, a ja želim da opet postane navika", izjavio je Volkot.

Hitronogi napadač podvlači da je bilo vreme da napusti Arsenal.
"Bio sam tužan kada sam odlazio iz Londona, ali sam istovremeno i uzbuđen jer želim da oživim karijeru, ali i pomognem Evertonu da ponovo osvaja trofeje", zaključio je Volkot.

Teo Volkot je drugo pojačanje Evertona u ovom prelaznom roku, a posle Turčina Dženka Tosuna koji je stigao iz Bešiktaša početkom januara za 30.000.000 evra.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvertonPremijer ligaTeo VolkotTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara