""
""

Zvanično: Vojvodina dobila predsednika! Tu je i Bajatović

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.10.17. | 19:32

„Obezbedili smo finansije za redovno funkcionisanje kluba“, poručio novi predsednik Stare Dame

Sve je završeno: novi predsednik Vojvodine je Dušan Vlaović. On je na današnjoj sednici skupštine novosadskog superligaša dobio 39 prisutnih delegata

Novi predsednik FK Vojvodina je Dušan Vlaović, koji je izabran jednoglasno, podrškom svih 39 prisutnih delegata, od ukupno 55.
''Za relativno kratko vreme pronašli smo rešenje za funkcionisanje fudbalskog kluba i najveće zasluge za to imaju (gradonačelnik Novog Sada, Miloš) Vučević i (Dušan) Bajatović. Zbog toga će dresovi ovako izgledati - na leđima će pisati 'Grad Novi Sad', na grudima generalni sponzor Srbijagas.Neću se baviti brojkama jer je to nezahvalan posao i ne mogu da vam kažem podatke. Specijalizovana firma će uraditi reviziju i znaćemo svaku pravnu i finansijsku situaciju. Nije situacija bezazlena, obezbeđena su sredstva i omogućava redovno funkcionisanje kluba, što podrazumeva i plate svih zaposlenih", izjavio je Vlaović, a prenosi ''Mondo''.

Izabrane vesti

On je izabrao i svoje saradnike, a među njima će biti i Dušan Bajatović, direktor ''Srbijagasa'', koji je poručio da Vojvodina zaslužuje da bude rame uz rame sa Zvezdom i Partizanom.
''Nema problema oko tekuće likvidnosti, hoćemo da svi igrači budu 100 odsto Vošini, nema više sumnjiivih transfera i želimo stvarni potencijal u klubu. Razgovarali smo sa privrednicima, uključila se i država i biće pomoći Vlade Srbije.Vojvodina je brend i ne vidim razlog da budemo lošiji od Zvezde i Partizana. Za dve do pet godina želimo da budemo na nogama. Sve velike dugove pokušaćemo da rešimo'', poručio je Bajatović.


tagovi

Dušan BajatovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara