"Junak meča Romelu Lukaku"
"Junak meča Romelu Lukaku"

Zver Lukaku i Everton na baterije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.08.15. | 15:34

Sautemton imao inicijativu, ali je pretrpeo debakl na stadionu Sent Meris. Dušan Tadić zamenjen na poluvremenu

Junak meča Romelu LukakuU prvom kolu ga je spasio gol Arunea Konea u 86. minutu, u drugom je Everton pokazao da će i ove sezone biti tim kadar da mnogima pomrsi račune. Raspucani Romelu Lukaku je na stadionu Sent Meris, prvi put još od 2013. godine, postigao dva gola i Karamelama utabao put do pobede od 3:0 (2:0).

Uzalud Svecima sva terenska inicijativa. Sve konkretno što se dešavalo videli smo ispred gola Martina Stekelenburga. Sekunde su bile dovoljne.

Izabrane vesti

Prvo furiozna kontra u 22. minutu. Ros Barkli je upalio mašinu, na krilu izbacio Konea, a ovaj centaršutom pronašao Lukakua, koji je skočio poput NBA zvezde i glavom zakucao loptu pod prečku za svoj 43. premijerligaški gol kojim je pretekao Kristijana Bentekea kao najubojitiji Belgijanac na Ostrvu. U poslednjim trenucima prvog dela igre tu razliku je povećao na dva gola pošto je prvo na sredini terena oduzeo loptu domaćima, razmenio pasove sa Barklijem i potom iz prve smestio loptu verovatno na jedino mesto na koje je mogao za 2:0.


Probao je Sautempton u nastavku da se vrati u život, Dušan Tadić je već na poluvremenu ustupio mestu novajliji Oriolu Romeuu, ali je domaćin ubrzo morao da prihvati poraz pošto mu Everton nije dozvolio ni promil šanse da ugrozi mukom stečenu prednost. Šlag na tortu je u 83. minutu sipao Barkli, koji je fenonemalnim udarcem plasirao loptu iza nemoćnog Stekelenburga.

Gem, set i meč!


 

Premijer liga, 2. kolo:

Aston Vila - Mančester junajted 0:1 (0:1)
/Januzaj 29/

Subota:

Sautempton – Everton 0:3 (0:2)
/Lukaku 22, 45, Barkli 84/

16.00: Vest Hem – Lester
16.00: Svonsi – Njukasl
16.00: Sanderlend – Norič
16.00: Totenhem – Stouk
16.00: Votford - VBA

Nedelja:

14.30: Kristal Palas – Arsenal
17.00: Mančester Siti - Čelsi

Ponedeljak:

21.00: Liverpul - Bornmut

(FOTO: Action images)


tagovi

SautemptonRos BarkliRomelu LukakuPremijer ligaEvropaEvertonEngleskaAruna Kone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara