""
""

Zver od napadača i najbolja letnja kupovina u Nemačkoj: Dame i gospodo - Antoni Modest (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.09.15. | 22:29

Novi špic Kelna nastavio golgetersku seriju i protiv Ingolštata

Prešao je Maks Kruze iz Menhengladbaha u Volfzburg, stigao je Julijan Draklser iz Šalkea na Volksvagen arenu, kupio je Dortmund Gonzala Kastra, može da se pohvali i Leverkuzen Čičaritom Ernandezom, ali niko nije u Bundesligi ovog leta kupio ubojitijeg špica nego Keln. Uprava kluba sa Raj energi stadiona izdvojila je 4.500.000 evra za Antonija Modest i već sad se može konstatovati napravila potez za divljenje. Bivši špic Hofenhajma definitivno igra sezonu života, za osam utakmica od početka sezone postigao je isto toliko golova. Poslednji protiv Ingolštata bio je vredan za vođstvo, ne i za pobedu - 1:1.

To, ipak, ne umanjuje sjajnu formu francuskog napadača, koji je u desetom minutu demonstrirao odličnu igru glavom i posle centaršuta Marsela Risea zakucao loptu u mrežu za vođstvo Jarčeva. Bio je to njegov peti pogodak na sedam utakmica Bundeslige, a kad se tome doda i het-trik u prvom kolu Kupa Nemačke protiv nižerazrednog Mapena jasno je da navijači Kelna imaju razloga za zadovoljstvo.

Izabrane vesti

Frenetična publika, a bilo je na tribinama 47.800 gledalaca, stadion je ipak napustila sa osećajem tuge, jer je na isti način - glavom - Marivn Matip reagovao na ubačenu loptu Paskala Grosa i sačuvao Ingolštatu status neporažene ekipe na gostovanjima u ovoj sezoni.

Za to gosti mogu da zahvale golmanu Ramazanu Ozdžanu, koji je u finišu ukrotio zicer Japancu Osaki. Za Keln nije igrao Miloš Jojić.

BUNDESLIGA - SEDMO KOLO

Petak:

Keln - Ingolštat 1:1 (1:1)
/Modest 10 - Matip 21/

Subota:

15.30 Volzburg - Hanover
15.30 Štutgart - Borusija Menhengladbah
15.30 Augzburg - Hofenhajm
15.30 Verder - Leverkuzem
15.30 Majnc - Bajern
18.30 Hamburger - Šalke

Nedelja:

15.30 Ajntraht Frankfurt - Herta
17.30 Borusija Dortmund - Darmštat

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaKelnEvropaAntoni Modest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara