""
""

Zvezda ostala i bez Peruanca: Kuevin otac potvrdio da igrač ide u Ponte Pretu

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.01.13. | 09:26

Štoper Perozo je otpao pre par dana, sada je Zvezda ostala kratkih rukava i za Kuevu, a sve su manje šanse da će na Marakanu doći i štoper Miloš Kosanović

 

Izabrane vesti

Crvena zvezda je ostala bez još jednog željenog pojačanja. Posle venecuelanskog štopera Grandija Peroza, na Marakanu neće doći ni „peruanski Volkot“ Kristijan Kueva. Otezanje Zvezdine uprave je značilo da se dve želje sportskog direktora Zorana Stojadinovića neće ostvariti.

Podsetimo, Stojadinović je danima ubeđivao Kuevu da je Zvezda pravi klub za njega, ali nije imao podršku iz kluba, verovatno od Džajića i Čovića. Peruanac je želeo napismeno da dobije primerak ugovora, što nije dobio i okrenuo se drugim rešenjima. Karijeru će nastaviti u brazilskom prvoligašu Ponte Preti sa kojom je paralelno pregovarao čekajući da dobije konkretnu ponudu Zvezde. Na kraju je izgubio strpljenje...
„U narednih dva do tri dana Kristijan će potpisati ugovor sa Ponte Pretom. Postignut je dogovor na zadovoljstvo obe strane, a jedino što još nismo precizirali je dužina ugovora. Ali, to neće biti problem. Kristijan trenutno trenira u Truhilju i u narednih par dana će otići na potpisivanje ugovora u Brazil“, rekao je Luis Alberto Kueva, otac mladog peruanskog igrača.

U Zvezdi i dalje vide svoju šansu da angažuju Kuevu, ali izgleda da još nisu svesni da polako ostaju bez pojačanja kao što je to bio slučaj sa Perozom. Niko ne želi da dođe iz Južne Amerike u Srbiju na „lepu reč“, a iz Zvezde niko nije izneo konkretnu ponudu pred Stojadinovićeve želje. Pod konkretnom ponudom se naravno misli na predlog ugovora.
Ako budemo brzo reagovali i u narednih dan ili dva pošaljemo ponudu, veliki su izgledi da Kueva dođe u Zvezdu“, rekao je za Žurnal, Slaviša Kokeza član OU i Odbora za hitna pitanja kluba sa Marakane, očigledno nadajući se da Kueva sedi na dve stolice i da će izigrati Brazilce.

Sve dalje od Marakane je i štoper Miloš Kosanović, velika želja trenera Aleksandra Jankovića. Poljska Krakovija ne popušta i zacrtala je obeštećenje od 220.000 evra koje će Zvezda teško platiti. Crveno-beli su poslali ponudu, manju od tražene i sada se čeka odgovor.
„Sve je u rukama Poljaka. Kosanović je već postigao dogovor sa Zvezdom, ali pita se Krakovija. Trener želi da ga zadrži jer je Kosanović stub odbrane i zamenik kapitena“, rekao je Kosanovićev menadžer, Boris Vasković.

Sve su prilike da će se Zvezda okrenuti potrazi za pojačanjima na domaćem tržištu... Ono što je sigruno je da te domaće snage neće biti Danijel Mojsov i Aleksandar Katai. Prvi ide u inostranstvo, a drugi ostaje u Vojvodini.    


tagovi

FK Crvena zvezdaKristijan KuevaMiloš KosanovićSrbijaSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara