""
""

Zvezda dovela drugog štopera, Kelhar danas potpusuje: Dolazim na Marakanu kao slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.02.14. | 08:37

''Sve je dogovoreno, očekujem još samo potpis predsednika na sporazumni raskid ugovora'', kaže defanzivac Gabale

Ispuniće se i druga želja Slaviše Stojanovića. Tražio je trener Crvene zvezde od početka priprema svežu krv u odbrani, a kako sad stvari stoje crveno-beli će na proleće imati kompletno renoviranu poslednju liniju. Crnogorskom reprezentativcu Savi Pavićeviću, koji se minule sedmice obavezao na saradnju, pridružiće se i Slovenac Dejan Kelhar.

Iskusni defanzivac bi tokom dana trebalo da doputuje u Beograd i definiše uslove saradnje, jer je, kako sam ističe, minulih dana uspeo da isposluje papire od svog aktuelnog kluba Gabale iz Azerbejdžana, pa će na Marakanu kao slobobodan igrač.
''Postigao sam dogovor sa Crvenom zvezdom. Došao sam u Ljubljanu iz Azerbejdžana, a u utorak krećem put Beograda. Sve je dogovoreno, očekujem još samo potpis predsednika na sporazumni raskid ugovora. Sa tim papirom dolazim na Marakanu, rekao je Kelhar za Sportski žurnal i objasnio da želi što pre da počne da trenira sa crveno-belima. ''To je u obostranom interesu, svaki izgubljeni dan je veliki. I za mene i za ekipu''.

Izabrane vesti


tagovi

Zima 2014SuperligaSrbijaDejan KelharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara