"Miloš Cvetković"
"Miloš Cvetković"

Zvezda dovela prvo pojačanje: Cvetković potpisao

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.12.14. | 12:26

Desni bek Napretka prvi na listi zimskih novajlija

Miloš CvetkovićZnalo se već neko vreme, ali potpis nikako da stigne pa je proradio crv sumnje. Međutim dilema je sada otklonjena – Miloš Cvetković i definitivno je prvo pojačanje Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku.

Crveno-beli su naime za 13 sati zakazali konferenciju za novinare na kojoj će 24-godišnji desni bek biti promovisan u Zvezdinog igrača, pa je jasno da je uprava kluba iz Ljutice Bogdana pronašla zajednički jezik sa ljudima iz Napretka i ugovorila posao.

Izabrane vesti

Ugovor sa bivšim igračem Zemuna, Rada i Hajduka iz Kule, ali i igračem koji je prve profesionalne korake napravio baš na crveno-beloj strani Topčiderskog brda potpisan je na dve godine.
"Drago mi je što sam se vratio u klub gde sam počeo karijeru, velika je čast i presrećan sam što ću ponovo nositi dres Crvene zvezde. Došao sam u najveći klub u Srbiji, sa najboljim navijačima i zadovoljstvo mi je što ću opet sarađivati sa trenerom Lalatovićem. Daću sve od sebe da opravdam poverenje čelnika kluba", rekao je Cvetković.

On je istakao da nije razmišljao o drugim klubovima, iako su prethodnih dana mediji prenosili da je za Cvetkovića zaintersovan i Partizan.
"Čim sam danas ovde, zna se koga sam odabrao. Kada je stigao poziv Zvezde, nijednog momenta nisam razmišljao o drugoj opciji", naveo je Cvetković, koji će nositi dres sa brojem 18.

Vršilac dužnosti sportskog dirketora Crvene zvezde Blažo Raosavljević najavio je i nove dolaske.
"Aleksandar Luković je već naš igrač, imaćemo njegovu promociju za dva dana. Biće još pojačanja i uglavnom će svi doći do početka priprema. Prvi je Cvetković, koji je igrao kod nas i zaobilaznim putem se vratio na pravo mesto".

Fudbaleri Zvezde pripreme za prolećni deo sezone počeće 8. januara.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMiloš CvetkovićNapredak KruševacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara