""
""

Zvezda dovela trenera zlatnih Orlića

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.03.17. | 23:35

Milan Kosanović nastavlja karijeru na Marakani

Nije u pitanju igrački kadar, ali Crvena zvezda je doobila veliko pojačanje u sportskom sektoru kluba. Kako ekskluzivno večeras objavila TV Arena Sport, srpski šampion postigao je dogovor sa iskusnim stručnjakom, poznatim u radu sa mlađim kategorijama Milanom Kosanovićem.

Izabrane vesti

Širom javnosti Kosanović je poznat kao prvi suradnik Veljka Paunovića u pohodu na svetsku titulu 2015. godine na Novom Zelandu. Iza njega je dug staž u mlađim kategorijama Vojvodine, a posle uspešnog rada sa Paunovićem dobio je šansu i da kratko vreme predvodi generaciju 1998. godišta u FSS. Međutim, brzo ga je zamenio aktuelni selektor omladinaca Milan Obradović.

Ono što je njavažnije, Milan Kosanović će imati zadatak da unapredi fizički i taktički elitnu grupu igrača Crvene zvezde rođenih izmređu 1998. i 2001. godine. A od te grupe igrača u koju spadaju Adžić, Račić, Romanić, Nikolić, Rakić, Mitrev i braća Ilić mnogo očekuju u bližoj, a i dalekoj budućnosti.

Za sada trener omladinaca Zvezde ostaje Jovan Stanković, a Zvezdine junoše imaće pojačan rad sa Kosanovićem u narednom periodu. Moguće je i da će on od narednog leta preuuzeti omladince i taj tim će sačinjavati igrači rođene 1999, 2000, 2001. godine.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaMilan KosanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara