"Stefan Ilić"
"Stefan Ilić"

Zvezda dovodi još jednog junaka sa Novog Zelanda?

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.07.16. | 09:05

Prema saznanjima dnevnog lista Sport u Ljutice Bogdana stiže novi napadač

Stefan IlićNije igrao mnogo, ali je bio pravi kada se računalo. U 118. minutu finala sa Brazilom, Stefan Ilić je povukao kontru i započeo akciju koja je posle pasa Andrije Živkovića i egzekucije Nemanje Maksimovića mladoj reprezentaciji Srbije donela titulu U20 šampiona planete na Novom Zelandu. Ali za razliku od većine saigrača Ilić nije naplatio svetsko zlato. Za sada.

Prema informacija dnevnog lista Sport, međutim, situacija bi uskoro mogla da se promeni, pošto je 21-godišnji napadač na meti Crvene zvezde u koju je baš ovog leta stigao i Ilićev dojučerašnji saigrač i iz mlade reprezentacije i iz subotičkog Spartaka Stefan Milošević.

Izabrane vesti

Zlatni Orlić traži novi klub: Sada kao centralni napadač, ne kao krilo

Ilićev ugovor sa Spartakom ističe za šest meseci te da je i Subotičanima u interesu da se rastanu već ovog leta. Naravno i samom Iliću, koji je protekle sezone bio standardan u timu iz Bačke i na 28 utakmica postigao sedam golova pošto se raspucao kada ga je trener Andrej Černišov sa desnog krila prebacio u ulogu klasičnog napadača.

Eventualni dolazak Ilića, navodi dalje Sport, potpuno je nezavistan od epiloga pregovora sa nekim od dokazanih napadača iz inostranstva. Konačna odluka biće poznata do 21. jula kada je poslednji rok za licenciranje igrača za reće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStefan IlićSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara