"Sedlar u duelu sa Ilićem"
"Sedlar u duelu sa Ilićem"

Zvezda ga snimila, Partizan oteo: Sedlar u Humskoj (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.12.15. | 10:25

"Posao je blizu realizacije i pitanje je dana kada će se Sedlar preseliti u Partizan", potvrdio je Žurnalu prvi čovek Metalca Dragoljub Vukadinović

Sedlar u duelu sa Ilićem

Crvena zvezda ima ogromnu bodovnu zalihu za prolećni deo sezone, ali to ne znači da Partizan neće pokušati da nadmudri večitog rivala na drugim poljima, posebno kada su u pitanju poslovi na transfer tržištu. Crno-beli očigledno više nego ažurno rade pripreme za zimski prelazni rok, pa su jedan važan posao već priveli kraju.

Izabrane vesti

Defanzivac Metalca Aleksandar Sedlar, koji je bio na radaru Crvene zvezde i najavljivan kao pojačanje lidera Superlige, promenio je pravac na Topčiderskom brdu, pa će umesto u Ljutice Bogdana završiti u Humskoj ulici.
"Posao je blizu realizacije i pitanje je dana kada će se Sedlar preseliti u Partizan", potvrdio je Žurnalu prvi čovek Metalca Dragoljub Vukadinović.

Sedlara odlikuje odlična brzina i tehnika, ali i skočnost, kojom nadoknađuje visinu od 179 centimetara, pa nema sumnje da će biti korisno pojačanje za aktuelnog šampiona, koji je ove jeseni najviše kuburio upravo na štoperskim pozicijama.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanAleksandar Sedlar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara