Zvezda i Goran Čaušić – novi pokušaj

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 08:39

Novosti pišu da je Arsenal iz Tule spreman da popusti

Činilo se u jednom trenutku da je posao blizu realizacije, odnosno da će Goran Čaušić konačno zadužiti Zvezdinu opremu. Potom je izgledalo da crveno-beli ne mogu da ispune finansijske zahteve Arsenala iz Tule, odnosno da će nekadašnji mladi reprezentativac Srbije ostati u Rusiji.

Ipak, moglo bi da dođe do novog obrta. Tačnije, Večernje Novosti u današnjem izdanju pišu da je iskusni vezista i dalje u igri. U jednom trenutku Arsenal iz Tule je za slobodu srpskog internacionalca tražio milion evra, ali je izgleda spreman da ponudi „letnji popust“.

Izabrane vesti

I tokom prošlog leta Goran Čaušić je bio velika želja Vladana Milojevića. Zvezin strateg odlično je upoznat sa kvalitetima veziste koji ima ugovor sa Arsenalom do narednog leta. Trenirao ga je u omladincima. Zajedno su osvojili titulu u toj konkurenciji.

Mediji iz Tule su pisali krajem juna da će Goran Čaušić ostatiti u Arsenalu. Međutim videćemo hoće li crveno-beli reagovati. Pored Arsenala iz Tule Goran Čaušić je igrao za Osasunu, Eskišehir, Manisu... Posle završenog omladinskog staža u Ljutice Bogdana, otišao je u Rad sa skuplja seniorske minute. Bio je to odličan potez.


tagovi

Goran Čaušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara