""
""

Zvezda i priča o pameti koja više ne sluša (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.16. | 16:01

Momčilo Bajagić i Divna Ljubojević emotivnom baladom oduševili Zvezdine fanove na nedeljnoj proslavi

„Ukoliko ste odgledali film specijal posvećen Bariju, shvatili ste zašto fudbal nije samo sport i zašto nije Zvezda nije samo fudbalski klub“

Poruku ove sadržine navijači Crvene zvezde šeruju na društvenim mrežama posle svega viđenog u Centru Sava i hepeninga posvećenom godišnjici najvećeg uspeha u istoriji ovdašnjeg fudbala- osvajanju Kupa šampiona. Bilo je to veče satkano od najtananijih emocija, veče kada se klicalo besmrtnicima iz Barija i klanjalo neprevaziđenom Dejanu Savićeviću.

Izabrane vesti

Jednočasovni film predstavljao je romansiranu priču o odrastanju Zvezdinih besmrtnika koji su još u dečačkim danima bili predodređeni za velika ostvarenja. Tačku su imali i navijači, a fanove crveno-belih bez daha je ostavila početna balada u izvođenju Momčila Bajagića Bajage i Divne Ljubojević.
„Od kada tebe volim pamet ne sluša, od kada tebe volim vreme ne staje“, glase stihovi koji su kod navijača izazvala ushićenje.

Kompletan perofrmans, ma koliko bio lep, stavio je dodatni pritisak na leđa aktuelne uprave i odgovornih iz Ljutice Bogdana. Valjda su shvatili poruku navijača da je Zvezda za njih mnogo više od fudbalskog kluba...

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaLiga šampionaEvropaDejan SavićevićFK Crvena zvezdaBari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara