""
""

Zvezda i Selta se dogovorili – Katai stiže u Galiciju za 3.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.07.16. | 12:16

Listovi na Iberijskom poluostrvu tvrde da je posao završen i da će kreativni Srbobranac dobiti četvorogodišnji ugovor

Sezona iz snova, pa demonstracija sile protiv La Valete i na kraju pravac Selta. To bi mogla da bude ruta najboljeg igrača Crvene zvezde Aleksandra Kataija. Vest o interesovanju Selte za kreativnog Srbobranca dobila je potvrdu sa Iberijskog poluostva.

Listovi iz Galcije, kao i ugledni madridski As, tvrde da je dogovor između Crvene zvezde i Selte praktično postignut. Odnosno da će klub sa Balaidosa na ime obeštećenja srpskom šampionu platiti tri miliona evra. Prema istim izvorima Kataija čeka četvorogodišnji ugovor... Selta voli da posluje na srpskom tržištu. Trenutno boje tog kluba brane Dejan Dražić i Nemanja Radoja.

Izabrane vesti

Listovi iz Španije podsećaju da je Selta imala odlična iskustva sa Crvenom zvezdom, odnosno da su Goran Đorović i Ratković ostavili jak pečat u Galiciji.

Katai je predstavljen kao tehnički nadaren fudbaler koji je debitovao za reprezentaciju Srbije.

Iako Španija bruji pitanje je šta će o svemu ovome reći čelnici Crvene zvezde. Obeštećenje od tri miliona evra zvuči više nego izazovno, ali prodaja Kataija u vreme evropskih kvalifikacija predstavljala bi klasično sportsko samoubistvo... Uostalom, uticaj Kataija na igru Crvene zvezde se video protiv Valete.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSeltaEvropaDejan DražićFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara