""
""

Zvezda ima nove pikove! Koga je to Zvezdan Terzić gledao u Istanbulu? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.04.16. | 16:54

Generalni direktor crveno-belih proveo nedelju u turskom magalopolisu gledajući dva meča. Navodno u fokusu štoper Marko Simić i napadač Veliton

Derbi je sada već daleka prošlost, evropski izazovi su neizvesna budućnost. Čelnici Crvene zvezde uveliko su počeli da kuju ambiciozne planove kako bi postojeći kadar ojačali kvalitetnim igračima.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je boravio u Rumuniji kako bi se lično uverio u kvalitete kapitena Astre i štopera rumunske reprezentacije Valerike Gamana. Zatim je na red došao put u Solun i skeniranje portugalskog defanzivca iz PAOK-a Miguela Vitora... Ali pred navijačima Crvene zvezde su tek dani visokog napona i velikih očekivanja. Tim pre što je dan posle 151. večitog derbija Zvezdan Terzić proveo u Istanbulu i gledao dva meča tamošnjeg prvenstva. Prvo je bio na stadionu Kasimpaše kako bi posmatrao duel između domaćina i Kajzerija, da bi po podne iz svečane lože stadiona Fenerbahčea gledao stradanje Mersina.

Izabrane vesti

Zvezda štopera za Ligu šampiona našla u Rumuniji (VIDEO)

Tačno je da Zvezdinim fanovima pri pomenu Istanbula voda krene na usta najviše zahvaljujući Dušku Tošiću koji bi bio idealno rešenje za odbranu lidera Superlige, ali kako se može čuti cilj Terzićevog boravka u turskom megalopolisu nije bio povremeni reprezentativac Srbije.

Gaman otpao jer ne pravi razliku, Zvezda novog štopera traži u Solunu (VIDEO)

Prema pojedinim informacijama Terzić je na stadionu Kasimpaše pratio izdanje štopera Kajzerija Marka Simića. Reč je o 29-godišnjem centralnom defanzivcu koji ima nagomilano evropsko iskustvo. Reprezentativac Crne Gore i ranije je figurirao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali se posle Jagodine zaputio u Bate Borisov i napravio potez karijere. Sa najboljim timom Belorusije igrao je grupnu fazu Lige šampiona, afirmisao se i dobio jak ugovor sa Kajzerijem. Ove sezone je za ekipu koja ju predvodio Robert Prosinečki odigrao 19 utakmica i postigao jedan gol. Ugovor mu ističe 30. juna što je vrlo povoljna okolnost za Zvezdu. Došao bi u Ljutice Bogdana kao slobodan igrač.

Zvezda NAŠLA špica! Brazilac je i „ubijao“ je u Rusiji! (VIDEO)

Baš kao i napadač Veliton Soares, trenutno član Mersina koji je doživeo stradanje u sudaru sa Fenerbahčeom. O potencijalnom interesovanju Crvene zvezde za nekadašnjeg člana Spartaka iz Moskve MOZZART Sport je pisao još u decembru. Izgleda da je Terzić želeo da se lično uveri u kvalitete Brazilca koji je tokom staža u Moskvi sejao strah na terenima širom Rusije. On je već dve sezone član Mersina, a igrao je i za Seltu, Sao Paulo i Gremio...

Naravno, Terzićev put u Istanbul ne znači da će crveno-beli ući u pregovore sa Simićem ili Velitonom. Tim pre što i u Kasimpaši imaju vrlo zanimljivih, a dostupnih igrača sa Crvenu zvezdu.

(Foto Action Images)


tagovi

Zvezdan TerzićVelitonSuperligaSuper ligSrbijaMarko SimićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara