""
""

Zvezda ima zamenu za Vuleta Jovanovića! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.01.16. | 13:48

Put Kipra krenuo talentovani štoper Miloš Stojanović

Sudbina Vukašina Jovanovića još nije poznata. Pregovori sa Zenitom su u punom jeku, ali na Marakani se trude da pronađu adekvatnu zamenu za mladog reprezentativca Srbije koji je trenutno bliži odlasku u inostranstvu. Brazilac Edson da Silva je doveden kako bi doneo kvalitet više, predstavljao jakog aduta u kvalifikacijama za Ligu šampiona...

Zvezda na Kipru, Vule Jovanović ostao u Beogradu! Zenit dobio ozbiljnu konkurenciju

Izabrane vesti

Međutim, na Marakani moraju da gledaju i u dalju budućnost. I da veruju da do Vuletovog standarda može da dobaci Miloš Stojanović. Plavokosi štoper koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Bežaniji, zauzeo je Jovanovićevo mesto u avionu za Kipar... Reč je o dečaku rođenom 1997.godine koji treba da predstavlja prirodnu zamenu za godinu dana starije Vukašina, ali koji do sada nije uspeo da se razvije na pravi način.

Stojanović je zajedno sa klasićem Lukom Jovićem bio član zvezdine sada već čuvene „klase 1996“. Među fudbalskim stručnjacima okarakterisan je kao jedan od najtalentovanijih defanzivaca u Evropi. Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije, ali do sada nije uspeo da demonstrira potencijal o kojima mnogi pričaju.

Dobri poznavaoci prilika u Ljutice Bogdana tvrde da popularni Stojanče još nije izlečen od tinejdžerskih bubica, te da još nije naučio da se ponaša po zakonima fudbalskog profesionalizma. Pored toga imao je i brojne probleme sa povredama, pa je tako za Bežaniju ove jeseni odigrao sedam utakmica.

Stojanović ne može da se pohvali korpulentnom građom i visinom, ali je tehnički izuzetno pismen...

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

Vukašin JovanovićSuperligaSrbijaMiloš StojanovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara