""
""

Zvezda ispustila pobedu za tri minuta, ali je Milijaš pokazao da klasa ne bledi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.02.17. | 16:52

Sikimić se ne odriče svoje pozicije u timu, u prvom poluvremenu odličnu partiju pružio je mladi Luka Adžić - 3:3

Crvena zvezda je remizirala u poslednjoj pripremnoj utakmici na Kipru sa ruskim Volgarom, iako je do 87. minta utakmice vodila sa 3:1. Ipak, tamošnji drugoligaš je iskoristio pad koncetracije srpskog šampiona u samoj završnici meča i izbegao poraz, ali je i pored toga nekoliko igrača crveno-belih pokazalo da će imati više nego značajnu ulogu u prolećnom delu sezone - 3:3 (1:0).

Izabrane vesti

Na konačnoj proveri protiv ruskog drugoligaša našli su se drugopozivci i mladi igrači koji bi mogli da predstavljaju budućnost crveno-belih, ali su najsnažniji utisak ostavili oni najiskusniji Nenad Milijaš i Predrag Sikimić, koji su se na terenu našli u drugom poluvremenu i tresli mrežu rivala.

U prvom delu utakmice Zvezda je najopasnije napade pravila preko mladog Luke Adžića, čiji su se opasni prodori i brzi driblinzi isplatili u 16. minutu, kada je talentovani ofanzivni vezista srušen u šesnaestercu ruskog kluba, a hladnokrvan sa bele tačke bio Andrija Luković.

Predrag Sikimić i Vanja Vučićević su na poluvremenu zameili Pavkova i Vujakliju, i počeli ozbiljno da prete golu rivala, a iskusni napadač je već u 53. minutu pokazao da se neće tako lako odreći svoje pozicije u ovom timu. Strpljivo je sačekao loptu na daljoj stativi i poslao je u sasvim drugi ugao.

Ipak, najveća majstorija na utakmici dogodila se u 74. minutu, kada je Nenad Milijaš iz slobodnog udarca sa oko 25 metara zatresao mrežu Volgara i svima pokazao da njegova levica ne zastareva, kao i da stručni štab Crvene zvezde u najskorijem vremenskom periodu mora da mu pronađe mesto u startnih 11.

Crvena zvezda utakmicu započela u sastavu: Supić - Srnić, Rendulić, Račić, Milošević - Milić, Poletanović, A. Luković, Adžić - Vujaklija, Pavkov. U drugom poluvremenu zaigrali su Stanković, Vučićević, Sikimić, Orlandić, Ilić, Milijaš i Senić.

Lider superlige se u nedelju vraća za Beograd, a prvi meč u prolećnom delu sezone igra naredne subote (15.00) protiv Novog Pazara na stadionu Rajko Mitić.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

FK Crvena zvezdaLuka AdžićNenad MilijašPredrag SikimićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara