Zvezda: Meleg stiže do prozivke, Marinu Marakana bliže od Kine

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.06.18. | 09:21

Dani neizvesnosti na Marakani...

Čeka se ubitačan napadač, ali Crvena zvezda će do početka priprema 10.jula gotovo sigurno dobiti još jedno pojačanje. Do prozivke, koja je zakazana za 10.jun, novi fudbaler srpskog šampiona trebalo bi da postane Dejan Meleg.

Levonogi vezista i turski Kajzeri se definitivno rastaju, ali taj proces ide nešto sporije nego što su se nadali u Ljutice Bogdana. Ipak, prema pisanju Sportskog Žurnala ne postoji ni promil dileme da će bivši kapiten Vojvodine uskoro postati jedan od bitnijih aduta Vladana Milojevića.

Izabrane vesti

Kajzeri ne računa na nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Srbije i člana Ajaksa... Crveno-beli su ozbiljni u nameri da ga dovedu i u tom cilju su spremni da uplate minimalno obeštećenje.

Sa druge strane informacije kada je u pitanju aktiviranje bombe zvane Marko Marin su oprečne. Na Marakani tvrde da su šanse za dovođenje nekadašnjeg reprezentativca Nemačke minimalne, ali možda je u pitanju čist manevar. Da se zavara trag.

Prema pisanju Sportskog Žurnala Marko Marin ima ponudu iz Kine, ali bi on pre izabrao dolazak na Marakanu, nego potegnuo put Azije. Realnija je opcija da Marin stigne u Ljutice Bogdana na pozajmicu, a interes Olimpijakosa je da se oslobodi visokih primanja iskusnog veziste. Marin u Atini godišnje zarađuje 1,2 miliona evra. To je cifra koju crveno-beli ne mogu da isprate, ali... Priča se da bi crveno-beli Marinu mogli da plate 800.000 evra i učine ga ubedljivo najskupljim igračem u ekipi. Očekivanja su bila velika.

Foto: Star Sport


tagovi

Marko MarinDejan Meleg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara