""
""

Zvezda Menadžera na probi u Votfordu

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.09.16. | 16:25

Nova šansa za zaboravljenog Federika Makedu

Prvo je bio velika nada i jedan od najboljih “bagova” koji se pojavio na čuvenom Fudbal Menadžeru. Potom je debitovao i za prvi tim Mančester Junajteda i dao golove. Te 2008. godine fudbalski svet je poludeo za 17-godišnjakom koji je stigao iz Lacija na Old Traford, ali kasnije Federiko Makeda nikada nije ispunio očekivanja. 

Izabrane vesti

Usledile su sezone pozajmica, što po domovini, što po Ostrvu, a protekle dve godine tražio je staru formu u Kardifu. Nije se naigrao u Velsu, pa su mu u avgustu ove godine Plave ptice uručile otkaz. Sada mu se kao slobodnom agentu javilo svetlo na kraju tunela.

I gde bi Italijan mogao da proba da se izbori za ugovor nego u timu koji je vlasništvo zemljaka i u kojem je trener Italijan. Preko veze naravno, Votford je doveo na probu sada već 25-godišnjeg Makedu, kojem je nedavno propao transfer u Peskaru.

Dobro je počeo, igrajući za Votfordov tim do 23 godine u utorak je postigao gol u porazu od Hala 4:2. Istina sa penala, ali i to je način da se dobije ugovor, a da li zaslužuje poverenje odlučiće narednih dana menadžer Stršljenova Valter Macari.

(FOTO: Action Images)


tagovi

votfordProbaPremijer ligaFederiko MakedaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara