""
""

Zvezda nikome ne prašta, počišćeni i Zagrepčani

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.16. | 16:53

Crveno-beli kadeti savladali Zagreb (3:0) i na dominantan način se plasirali u polufinale turnira u Bijeljini

Zvezdina deca nikome ne praštraju, Zvezdina deca su dominantna u Bijeljini! Kadetski tim crveno-belih na superioran način se plasirao u polufinale Turnira Prijateljstva.

Posle Budućnosti i Željezničara moć Zvezdine klase 2000 osetio je i Zagreb – 3:0. Tim iz glavnog grada Hrvatske uspeo je da odoli do 25.minuta, međutim tim koji na sjajan način predvodi Nikola Puača je onda ubrzao i lagano „pometlao“ nedoraslog rivala.

Izabrane vesti

Prvi gol bio je delo Gavrića iz penala u 26.minutu. Tada je ekipa iz Kranjčevićeve ostala sa igračem manje, pa skoro da nije imala šanse da napravi nešto više.

Zvezda je dominantno delovala u drugom poluvremenu. Rastrčali su se crveno-beli, stvarali prilike i što je najvažnije postigli dva gola. Prvo je Kostić udarcem glavom udvostručio prednost, a svaku neizvesnost ubio je Šikanjić u 46.minutu.

Crvena zvezda se plasirala u polufinale uz gol razliku 17:0. Tamo je čeka bolji iz duela Vojvodine i zagrebačkog Dinama, dok bi remi pomenutih klubova na megdan učenicima Nikole Puače poslao Olimpiju.

(Foto turnirprijateljstva.com)


tagovi

turnir prijateljstva bijeljinaSrbijaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara