Zvezda počela još jedne pripreme za Ligu šampiona: Rivali Fulam, HSV, Leverkuzen, Bazel...

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.07.18. | 13:59

Nikola Puača uz Bratislava Živkovića

Kako seniori, tako i omladinci. Crvena zvezda na duplom razboju napada Ligu šampiona, pošto će osim pitomaca Vladana Milojevića u elitni kup pokušati da se plasiraju i izabranici trenera Bratislava Živkovića.

Pod njegovom komandom, na terenima Omladinske škole, okupilo se 20 igrača, uz još četvoricu koja su na probi.
Jedva čekamo Ligu šampiona. Potrudićemo se da iznesemo sezonu na pravi način i da uskladimo obaveze sa domaćim prvenstvom. Klub je odlučio da izlazno 2000. godište priključi našoj bazi u Grafičaru, radićemo i sa mlađim 2001. godištem, ali imamo kvalitet da iznesemo oba takmičenja. Mnogo mi znači što je Nikola Puača ostao uz mene, jer najbolje poznaje ove momke. Ja sam malo stariji od ostalih članova stručnog štaba, sa možda više iskustva. Spoj mladosti i iskustva uvek donese nešto dobro“, predočio je šef stručnog štaba omladinske selekcije crveno-belih.

Izabrane vesti

Dakle, u Ligu šampiona mladih timova pokušaće da se plasira „klasa 2001“, koja je u prošloj sezoni sa Nikolom Puačom osvojila Kadetsku ligu Srbije, a da ujedno odbrani naslov prvaka u Omladinskoj ligi, koji su joj kao zadatak ostavili godinu dana stariji talenti.
Potrudićemo se da postojeći igrački kadar dopunimo sa novim igračima, da se doboro uigramo i spremno dočekamo početak sezone. Borićemo se za prvo mesto u Omladinskoj ligi Srbije, bez obzira na naš prvenstveni plan i cilj da stvaramo igrače za prvi tim. Od toga ne može da se pobegne, dobro je poznato da Crvena zvezda u svakoj selekciji juri titulu“, dopunio je Živković.

Zvezda će u Beogradu trenirati do 15. jula, posle čega će joj baza do 24. jula biti Terme Čatež u Sloveniji. Od 27. do 29. jula ekipa će učestvovati na međunarodnom turniru u Bazelu, gde će joj rivali biti Fulam, Notingem Forest, Hamburger, Bajer Leverkuzen, Jang Bojs, Bazel i Univerzitetska selekcija Japansa.

FOTO: FK Crvena zvezda


tagovi

Liga šampiona mladih timovaBratislav ŽivkovićNikola Puača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara