""
""

Zvezda poslala ponudu za Jovovića! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.01.15. | 15:20

Prema saznanjima portala Topfudbal, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić lično je kontaktirao i sa momkom koji je postao neizostavan član najjače selekcije Crne Gore

Rekao je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović da će klub sa Marakane morati da dovede još jednog krilnog igrača u slučaju da klub napusti Darko Lazović. Izgleda da su njegove reči ozbiljno shvatili čelnici srpskog šampiona i krenuli u totalnu ofanzivu na najboljeg igrača Sutjeske Vladimira Jovovića.

Prema saznanjima portala Topfudbal, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poslao je Nikšićanima konkretnu ponudu za krilnog fudbalera, a lično je kontaktirao i s momkom koji je postao neizostavan član najjače selekcije Crne Gore.

Izabrane vesti

Dobri poznavaoci prilika u Crnoj Gori tvrde da je Jovović ubedljivo najbolji igrač tamošnje lige. Na 13 mečeva ove jeseni postigao je četiri gola, a svima u sećanju je ostala partija u Podgorici kada je bukvalno ponizio Budućnost. Pored interesovanja Crvene zvezde Jovovića su ranije gledali predstavnici francuski klubova, pa možda zbog toga mladi as nije odgovorio na Zvezdin konkretan poziv.

Kako je šaljivo zaključio autor teksta na portalu Topfudbal generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić čeka da mu se na displeju telefona pojavi Vladimirov telefon sa porukom koja glasi: „Da, dolazim u Zvezdu“!

 

(Foto TOPFUDBAL.ME)


tagovi

Zvezdan TerzićVladimir JovovićSuperligaSrbijaEvropaFK Crvena zvezdaCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara