""
""

Zvezda pred Metalac: Samo pobeda osvetljava Marakanu

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.11.15. | 11:47

Ekipa iz Gornjeg Milanovca dolazi u Beograd posle trijumfa nad Partizana naoružana ogromnom količinom samopouzdanja

Kad nema struje trener Miodrag Božović i igrači su navikli da njihove pobede osvetljavaju najveći srpski stadion! Paradoks svakodnevnog života crveno-belih, veliki raskorak između rezultata tima i funkcionisanja kluba, nastavlja se utakmicom sa Metalcem (18 časova TV Arena).

Možda je aktuelni tim Crvene zvezde tokom serije od 13.uzastopnih pobeda spoznao da trenutno nema konkurenciju u Superligi, ali sada mu ostaje da igra sam protiv sebe. Da, dobro ste pročitali. Mogu crveno-beli do kraja jesenje polusezone da obore silne rekorde i rezervišu mesto u budućim monografijama Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Mogu još nešto: da opravdaju reči trenera Miodraga Božovića o tome kako su igrači i stručni štab Crvene zvezde poslednji bastion odbrane velikog kluba. Zvezda grca u finansijskoj krizi, ali navijači, opijeni dobrim partijama Grujića i drugova, veruju u neki preokret. Veruju da će neko od bitnih faktora prepoznati kvalitet sa kojim se može u Evropi, ako ništa drugo, muški poginuti.

Dok se ne raziđe magla neizvesnosti oko Ljutice Bogdana crveno-belima ostaje da se fokusiraju na teren.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU CRVENE ZVEZDE I METALCA

Metalac je veliki dužnik iz prvog dela sezone. U negledljivom meču u Gornjem Milanovcu Zvezda i Metalac su igrali bez golova. Kriza u Ljutice Bogdana je bila tada na vrhuncu, ali sada će na delu biti neka druga Zvezda.
„Očekujem da nastavimo seriju, iako neće biti lako. Metalac. uopšte nije lak zalogaj, što je pokazao na poslednjoj utakmici sa Partizanom. Dobro skaču, brzi su Dimitrijević, Đenić i Merdović. Igramo na Marakani, u dobroj smo formi, nadam se da ćemo pobediti i pokazati da smo bolja ekipa“, rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović.

Međutim, računicu ima i Metalac. Tim Nenada Vanića dolazi u Ljutice Bogdana posle pobede nad Partizanom.
„Znamo kome gostujemo, ali nismo bez aduta. To smo i dokazali u utakmici sa šampionom, tako da u Beograd stižemo motivisani da se dostojno suprotstavimo domaćinu. Prdaje nema“, rekao je vezista Metalca Goran Brkić

CRVENA ZVEZDA – METALAC

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Dejan Anđelković

CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić – Katai, Ristić, Srnić – Vijeira.

METALAC: Belić – Nikodijević, Otašević, Simov, Rnić – Panić, Dimitrijević, Brkić, Mladenović, Merdović – Đenić.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaNenad VanićMiodrag Grof BožovićMihailo RistićMetalacEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara