""
""

Zvezda pred OFK Beograd: Ko će da zameni Kataija u kreativnom zanosu?

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.10.15. | 11:08

Pored finansijskih crveno-bele uoči duela sa Romantičarima more i kadrovske brige

Emotivna ispovest Miodraga Grofa Božovića o katastrofalnoj finansijskoj situaciji u Crvenoj zvezdi trebalo bi da posluži kao poziv za sve zvezdaške strukture na opštu mobilizaciju. U senci monogola iskusnog crnogorskog stručnjaka lider Superlige dočekaće danas (17 časova TV Arena) „poželjnog“ gosta, ekipu OFK Beograda.

Pored finansijskih Crvenu zvezdu uoči duela sa Romantičarima more i kadrovske brige. Crveno-beli su navikli navijače na ofanzivnu i raznovrsnu igru, ali će danas biti pred teškim zadatkom.

Izabrane vesti

Ne zbog toga što gosti sa Stare Karaburme predstavljaju jakog rivala, već zbog činjenice da će Crvena zvezda večeras biti lišena usluga Aleksandra Kataija. Ofanzivni vezista koji je ove jeseni postigao deset golova, i dodao još osam asistencija, mora da pauzira zbog parnih kartona.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU CRVENE ZVEZDE I OFK BEOGRADA

Šansu bi ponovo mogao da dobije Brazilac Bruno Matos, ali je za Miodraga Grofa Božovića esencijalno pitanje ko može da zameni Kataija u kreativnom zanosu.
„Mnogo mi je drago što Katai igra sjajno ove sezone. Ako ćemo iskreno, ni ja nisam verovao u njega. Međutim, on je jedan od igrača koji mnogo zanči timu“, rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović.

Kao i ekipi i šefu stručnog štaba Crvene zvezde poraslo je samopouzdanje, pa je tako u najavi duela sa OFK Beogradom poručio kako je gotovo nemoguće da njegov tim izgubi bodove. Crveno-beli su dobili poslednjih pet susreta sa Romantičarima, a onaj poslednji je izazvao brojne komentare i kontroverze.

„Postoji trema i pritisak zbog dešavanja sa prošle utakmice. Nije bilo prijatno tada, kao što nije ni sada. Svašta se pričalo i pisalo, a sada molim sve dobronamerne ljude: „Pustite nas da igramo fudbal“, rekao je za Sportski Žurnal štoper OFK Beograda Milan Savić.

Duel na Rajku Mitiću biće pod posebnom lupom javnosti, a zanimljivo će videti i reakciju navijača Crvene zvezde koji su zatajili u prethodnom kolu protiv Borca iz Čačka. Slaba poseta naterala je Miodraga Božovića da im pošalje poruku o tome kako se najbolji fudbal igra na Marakani i kako treba da dođu na stadion.

Crvena zvezda večeras juri 13 uzastopnu pobedu, a Miodrag Božović bi mogao da se opredeli za sledeći tim: Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić, Plavšić, Srnić, Matos – Vijeira.

Razumljivo, Crvena zvezda je apsolutni favorit. Kvota na pobedu Crvene zvezde u okviru redovne ponude iznosi 1,15, ali u okviru Trostrukog Superpara 1,25.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu

 


tagovi

SuperligaSrbijaSavo PavićevićMiodrag BožovićEvropaFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara