""
""

Zvezda pred Rad: Andrija Luković ima reč

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.10.16. | 09:50

Crveno-beli protiv Građevinara (15.00 časova, TV Arena) žele da poprave utisak iz kup duela protiv BSK Borče

Zvezdin život bez Gelora Kange! Iako duel sa Radom pripada galeriji onih koji prosto moraju da se dobiju, navijače crveno-belih mori samo jedno pitanje: Ko će imati čast da zameni vezistu iz Gabona?

Imao je Kanga različita izdanja u ovoj sezoni, ali se nametnuo kao poslovođa Zvezdine igre. Bio je jak sastojak u svim ofanzivnim akcijama crveno-belih, a da je igra srpskog šampiona siromašnija bez prisustva Kange videlo se u Subotici i u Kup duelu protiv Borče. Istina, mladi Andrija Luković je solidnom partijom pokazao da bi mogao da bude projekat u koga treba ulagati. Reč je o momku koji je igrački stasao na Banjici, a povreda Kange mogla bi da utiče na njegov razvoj. Tačnije, da ga više šira javnost ne gleda kao velikog talenta koji je imao važnu ulogu u omladinskoj reprezentaciji Srbije 2013.godine. Tada je, uostalom i postigao pobednosni gol u finalu protiv Francuske.

Izabrane vesti

Luković bi trebalo da se pojavi u startnoj postavi, a biće zanimljivo videti ko će predvoditi napad Crvene zvezde. Portugalac Ugo Vijeira je prethodna dva prvenstvena meča počeo na klupi.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I RADA

Gledajući bližu istoriju Crvena zvezda je veliki favorit. Šampion ima tri uzastopne pobede protiv Rada. Na tim mečevima Građevinari n isu postigli gol. Međutim, sada imaju iskusnu ekipu koja se sigurno neće predati bez ispaljenog metka.
„Zvezda igra izuzetno široko, koristi maksimalno širinu i dubinu svog terena, ima dobar pas i dubinu. Crveno-beli su usmereni ka protivničkom golu svakog trenutka i iz svake oduzete lopte pokušavaju da iz prvog pasa dobiju dubinu, polukontru ili kontru. Uz analizu igre rivala, napravili smo naš koncept igre koji ćemo danas interpretirati“, poručio je trener Rada Nebojša Petrović.

CRVENA ZVEZDA – RAD

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Ilija Brdar

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Al Luković, Le Talek, Anđelković – Poletanović, Donald, An.Luković, Ruiz, Plavšić – Vijeira.

RAD (4-2-3-1): Filipović – Jovanović, Maraš, Bates, Ljubinković – Ćulum, Petrović, Lutovac, Mladenović, Denić – Đenić.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadEvropaFK Crvena zvezdaAndrija Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara